TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hado și puterea sa vindecătoare FY-TOM-HAIPSV-21-N-001
Hado și puterea sa vindecătoare
Vezi
galerie

Hado și puterea sa vindecătoare

de Toyoko Matsuzaki

Id: #372744

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În spiritualitatea japoneză, Hado este energia forței vitale și are proprietăți vindecătoare și puteri transformatoare. Imediat ce devenim conștienți de ea în viața cotidiană, energia Hado ne aduce schimbări benefice în spațiul fizic și în starea de bine.

În Hado și puterea sa vindecătoare, maestra Toyoko Matsuzaki își împărtășește experiența de vindecătoare prin Hado și ne învață cum să accesăm și să folosim această sursă unică de putere. Practicanții avansați de Hado pot să vindece afecțiuni fizice proprii și ale altora, să-și deschidă abilitățile de clarvedere și chiar să primească mesaje de la cei plecați.

Cu explicații clare despre proprietățile Hado, cu lecții utile și un manual pentru formarea grupurilor de practică, cartea de față te ajută să-ți descoperi potențialul Hado înnăscut. Învățând să controlezi și să direcționezi Hado, poți să schimbi esența elementelor fizice și nonfizice și să-ți îmbunătățești relațiile, mediul, sănătatea și capacitatea de a face față dificultăților. Hado și puterea sa vindecătoare este ghidul tău către descoperirea numeroaselor beneficii ale acestei forme excepționale de vindecare.

„Pentru că sunt un simplu om, nu pot ajunge la toți cei care îmi cer ajutorul. Speranța mea e ca această carte să înlocuiască serviciile pe care pot să le ofer personal, astfel încât oamenii să folosească puterea Hado când eu nu pot fi fizic alături de ei.

O altă modalitate e să te uiți la fotografia mea sau să mă vizualizezi pentru a te conecta cu puterea mea Hado. Nu contează dacă sunt în celălalt colț al lumii: puterea mea Hado va ajunge la tine!

Am imprimat puterea mea Hado în această carte. Ori de câte ori simți că ai nevoie de ajutor, te rog s-o recitești și te vei conecta cu mine, apoi vei găsi o rezolvare după ce primești energia mea Hado.“

extinde
 

Detalii produs

Autor: Toyoko Matsuzaki

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786066393737

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You