TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În interiorul pământului - Al doilea tunel DA-RAC-NIPADT-17-N-001
În interiorul pământului - Al doilea tunel
Vezi
galerie

În interiorul pământului - Al doilea tunel

de Radu Cinamar

Id: #248552

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nu aduce anul, ce aduce ceasul!, spune un proverb românesc, căruia i-am înțeles cu adevărat semnificația în luna februarie 2017. Speranța continuării ,,seriei Radu Cinamar'' era la cotă de avarie, după mulți ani de liniște desăvârșită în această privință din partea autorului. Toate solicitările noastre în acest sens, exprimând de asemenea nenumăratele apeluri și întrebări din partea cititorilor, pe care le-am primit la redacție, au rămas fără niciun răspuns.
Și totuși, sunt unele momente în viață când surpriză face să te gândești mai profund la ceea ce Einstein a spus acum un secol : Există două moduri de a-ți trăi viața: ca și cum nu ar există miracole sau ca și cum totul ar fi un miracol. Poate că e prea mult să considerăm revenirea autorului ca fiind un ,,miracol'', dar în orice caz ea constituie o mare surpriză pentru toți cititorii seriei, mai ales că acest volum conține o mînă de informații tulburătoare. Probabil el va da naștere la controverse, argumente și opinii, dar dincolo de toate acestea vom putea să ne explicăm mai bine unele mistere pe care până acum le considerăm de nerezolvat.
În cele câteva rânduri pe care ni le-a trimis, Radu Cinamar a lăsat să se înțeleagă faptul că acesta este momentul potrivit pentru a continua revelațiile în legătură cu Sala Proiecțiilor din Munții Bucegi. De asemenea, el a făcut mențiunea că seria volumelor nu se va opri aici, ci prin intermediul viitoarelor apariții va aduce în atenția cititorilor și a comunității științifice elemente uluitoare despre trecutul omenirii și despre posibilitățile pe care ea le are în viitor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Radu Cinamar

Data apariției: aprilie 2017

ISBN: 978-973-196-539-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 316

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Daksha