TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Misterul din Egipt. Primul tunel DA-RAC-MIDEPT-07-N-001
Misterul din Egipt. Primul tunel
Vezi
galerie

Misterul din Egipt. Primul tunel

de Radu Cinamar

Id: #235868

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cel de-al treilea volum al seriei iniţiate de Radu Cinamar reprezintă mult aşteptata continuare la best-seller-ul "Viitor cu cap de mort". Misterul, stilul alert şi mai ales bogăţia subiectelor tratate în carte îl impun pe acest autor foarte ocultat în rândul celor mai reprezentativi scriitori ai genului.

Relatarea lui biografică aduce în atenţia noastră multe semne de întrebare cu privire atât la trecutul, cât şi la viitorul omenirii. În text descoperim uluitoare dezvăluiri despre un grup secret de fiinţe care conduc din umbră şi manipulează viaţa oamenilor, dar de asemenea aflăm şi despre metodele cele mai potrivite pentru a contracara acest grup, perceput ca un veritabil guvern mondial secret.

Evenimentele prezentate se îmbină elegant cu fine observaţii de ordin psihologic şi spiritual, care de multe ori oferă soluţii practice şi eficiente pentru ca viaţa noastră să devină mai bună. Descrierile remarcabile ale unor realităţi din trecutul îndepărtat al istoriei şi mai ales claritatea cu care sunt expuse anumite aspecte iniţiatice fac din această carte o bijuterie a cunoaşterii ezoterice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Radu Cinamar

Data apariției: 2007

ISBN: 978-973-88026-3-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Daksha

Teme: destin, secret, societate