TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Illuminati. Societatea secretă care a deturnat întreaga lume IE-JIM-ISSCAD-19-N-001
Illuminati. Societatea secretă care a deturnat întreaga lume
Vezi
galerie

Illuminati. Societatea secretă care a deturnat întreaga lume

de Jim Marrs

Id: #258551

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Inițieri terifiante. Mari bănci și manipulări financiare. Posibile legături cu familiile Rockefeller, Rothschild, Adams și Bush. Reanalizarea dovezilor, documentelor și  conexiunilor. Istoria, funcționarea, influența și puterea ordinului secret Illuminati.

Trecând în revistă numeroase păreri – de la analiști experți care etichetează simplist ordinul Illuminati drept un grup ce a activat pentru o scurtă perioadă de timp și cu consecințe insignifiante, până la sceptici care îndrăznesc să pună la îndoială explicațiile și declarațiile oficiale –, Jim Marrs trece dincolo de speculațiile absurde și de încercările de a reduce la tăcere spiritele critice și ne spune povestea reală a acestui grup conspirativ. El pornește de la originile grupului, cunoscut inițial ca „Vizionarii antici și iluminați din Bavaria”, abordând apoi subiecte precum ochiul atoatevăzător de pe bancnota de un dolar american, piramida inversată de pe Marele Sigiliu al SUA, la Protocoalele – sau procedurile – ce vizau uzurparea guvernelor naționale și dobândirea dominației mondiale, simbolismul din spatele logo-urilor marilor  corporații internaționale din zilele noastre, Cavalerii Templieri, gruparea Assassinilor, Skull and Bones, Francmasonerie, denunțători civici, revoluțiile din Franța, Rusia și America și multe, multe altele.

Bogăția, puterea și intriga se împletesc în această expunere detaliată despre gruparea Illuminati: istoria, legăturile pe care le-au avut de-a lungul vremii cu persoanele influente și locul pe care îl ocupă în lumea de astăzi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jim Marrs

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 978-606-94334-5-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 526

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: In Extenso

Teme: secret

Jim Marrs
Jim Marrs
Autor

Jim Marrs a fost jurnalist și scriitor, câștigător al multor premii în domeniu....

vezi autor