TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Agenda secretă. Ce ne ascund conducătorii lumii!? PR-ESE-ASCNAC-18-N-001
Agenda secretă. Ce ne ascund conducătorii lumii!?
Vezi
galerie

Agenda secretă. Ce ne ascund conducătorii lumii!?

de Emil Străinu, Emilian M. Dobrescu

Titlu apărut în colecția New Illuminati Files la Prestige

Id: #262250

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În lucrare veți citi despre implicarea marilor șefi de stat ai marilor puteri, în "Dosarul OZN și Extratereștrii", începând cu Truman, Stalin, Churchill, Hitler și până la Ronald Reagan, George Bush, Vladimir Putin, Barack Obama sau Donald Trump. Sunt materiale documentate despre ceea ce știa și Nicolae Ceaușescu despre extratereștrii și cum a acționat acesta până la căderea regimului totalitar, ghidat de evenimente OZN.
Sistemul educațional tradițional plasează începutul Istoriei Omenirii cu circa 8.000 de ani în urmă. Religia sau ceea ce a înțeles Omul din Scripturi ne învață că Omenirea s-a născut cu circa 6.000 de ani în urmă și de atunci și până în prezent se zbate cu neputință pentru a afla răspunsurile la două arzătoare întrebări:
1. Omul nu știe cine este sau de unde vine?!?!
2. Cu atât mai puțin, care este scopul sau în viață?!?!
Pe lângă aceste întrebări deja clasice, mai sunt și altele la care nicio știință nu poate oferi răspunsuri, care să fie cât de cât satisfăcătoare.
Toate religiile lumii - cele mai importante fiind creștinismul, budismul și islamismul - par să promoveze o poveste similară. Cu toate acestea, religia a fost folosită pe post de tehnică de manipulare, menținere în obscurantism și prostire a întregii Umanități.
3. Cine dorește ca Omenirea să nu afle adevărul și de ce?!?!
Cercetătorii susțin tot mai mult ipoteza existenței unei civilizații primordiale, care este responsabilă cu similitudinile și paralelele din domeniul social, cultural, al religiilor și al limbilor pe care le vorbim.
Au fost descoperite obiceiuri și tradiții comune între civilizații care în aparență nu au intrat în contact: există similitudini între culturile din India, cea mayasa și cele europene.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emil Străinu, Emilian M. Dobrescu

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-886-309-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 672

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: secret