TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În căutarea visurilor LI-DRB-N000CV-19-N-001
În căutarea visurilor
Vezi
galerie

În căutarea visurilor

de Dragoș Brătășanu

Id: #263138

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prinși de grijile vieții de zi cu zi, ne-am obișnuit să neglijăm lucrurile care ne pasionează cu adevărat. Ești pregătit să faci astăzi un pas spre a răspunde la chemarea inimii tale și pentru a-ți împlini destinul?

Dr. Dragoș Brătășanu ne împărtășește experiența personală despre modul în care și-a realizat visurile – inclusiv expedițiile la cei doi poli ai Pământului, pe care s-a ambiționat să le facă, deși nu avea nici bani, nici relații – și ne arată cum putem să ne redobândim puterea și să ne schimbăm viața ascultând vocea Adevărului. 
Călătorește prin lume cu dr. Dragoș, pătrunde în culisele corporațiilor din Silicon Valley și în sediul NASA și fă cunoștință cu o distribuție eterogenă de personaje, care include un inventator de la Google, un bătrân din Transilvania, un călugăr din insulele grecești, o personalitate legendară de la NASA și un veteran al Armatei SUA. Fascinantele conversații cu aceștia stabilesc o conexiune între știință, antreprenoriat și învățăturile lui Iisus, care ne inspiră și ne dau forța de a ne realiza visurile. 



Alte titluri pentru MariaBuzea (traducator):
Mai presus de cuvinte (2019) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Dragoș Brătășanu

Traducător: Maria Buzea

Data apariției: iunie 2019

Titlu original: The Pursuit of Dreams: Claim Your Power, Follow Your Heart and Fulfill Your Destiny

ISBN: 978-606-789-170-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

 

Opinii editoriale

„În căutarea visurilor contine un cod elegant și avansat, care ne transformă conștiința și are puterea de a da viață visurilor și lucrurilor care ne pasionează.” – 

Gregg Braden, autorul bestsellerurilor Matricea divină și Codul lui Dumnezeu

„În această carte antrenantă, dr. Dragoș Brătășanu ne arată că știința este limbajul contemporan al spiritualității. Citind-o, vei afla că totul în viața este o inițiere pentru a atinge adevăratul tău potențial, așa cum durerea și suferința pe care le înduri când treci prin experiențe dificile fac parte din procesul de naștere al înțelepciunii. În căutarea visurilor ne învață că atunci când avem încredere în noi, visurile ni se vor împlini.” – 

Dr. Joe Dispenza, autorul bestsellerurilor Tu ești placebo și Antrenează-ți creierul