TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iisus Christosul. Viața unui maestru MM-RAM-IICVUM-14-N-001
Iisus Christosul. Viața unui maestru
Vezi
galerie

Iisus Christosul. Viața unui maestru

de Ramtha

Titlu apărut în colecția În fața șemineului la MMS

Id: #313838

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prima duminică pe care am sărbătorit-o în Sala Mare, atunci când s-a stabilit, în sfârșit, școala asta aici, a fost duminica de Paști. Învățătura se referea la învierea lui Christos, la o viață bine trăită, la un om care l-a realizat pe Dumnezeu și care a pus totul la bătaie. „Uite cum stau lucrurile, poți să-mi răstignești corpul, dar asta nu-mi va schimba adevărul, pentru că ceea ce tu distrugi astăzi, eu voi crea din nou în câteva clipe.” Asta înseamnă să pui totul la bătaie, nu-i așa?


Ceea ce e atât de frumos despre Yeshua ben Joseph este că, până și în mituri, el a fost preamărit ca fiind un învățător minunat, puternic, înțelept și iubitor.


Mesajul lui, considerat a fi original la acea vreme, este un mesaj autentic, care într-adevăr îi aparține lui: „împărăția cerurilor e înăuntrul meu, iar eu sunt atât fiul omului, cât și fiul lui Dumnezeu.


Ca fiu al omului sunt fragil, sunt ispitit, mi-e frică, sunt supus pericolului, dar ca fiul lui Dumnezeu, eu sunt al eternității. Și nu e nimic ce poți să îmi faci, și să nu fie aprobat de Tatăl meu din ceruri.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ramtha

Data apariției: 2014

ISBN: 978-606-923-848-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 111

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: MMS

Teme: Dumnezeu