TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Un surprinzător contact în masă AI-STB-UNSCNM-18-N-001
Un surprinzător contact în masă
Vezi
galerie

Un surprinzător contact în masă

de Stefano Breccia

Id: #252874

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Încă din anul 1956, un grup de fiinţe extraterestre umanoide, care veneau de pe stele şi planete îndepărtate, au construit o structură subterană uriaşă, de-a lungul ţărmurilor Mării Adriatice. Prin compresia spaţiilor din interiorul atomilor, ei au reuşit să construiască o bază subterană, având 300 de metri în înălţime şi câteva sute de kilometri în lungime, pentru a locui acolo. Iar aceasta nu era singura structură construită în subteran de ei. Mai aveau multe altele, unele chiar sub mare, dar poziţionarea bazei principale chiar în mijlocul Mării Mediterane o făcea să fie cea mai
importantă. Extraterestrii care locuiau în ea au fost numiţi de către Bruno Sammaciccia W56, unde W însemna „Victorie", iar 56 însemna anul în care toate acestea au început.
    În rândul fiinţelor din spaţiul cosmic care au vizitat Pământuli se pare că există şi unele care au grijă de evoluţia vieţuitoarelor de pe această planetă, dar fără a interfera în vreun fel, activitatea lor reducându-se doar la monitorizare. Apoi, mai sunt „comercianţii", cei care caută modalităţi uşoare de a face rost de materii prime. Există şi un fel de etnologi, care studiază evoluţia diferitelor culturi de pe această planetă. Mai sunt apoi misionarii, care au grijă deviitorul nostru din punct de vedere etic. Există şi fiinţe orientate către război şi structuri militare, care sunt interesate de structurile naţionale şi doresc să menţină anumite rute interstelare, urmărind protecţia în faţa unor atacuri exterioare, şi multe alte grupuri de fiinţe extraterestre. Pe scurt, există „o faună" cu multiple faţete, o faună extrem de eterogenă, bazată pe o dorinţă comună de a nu interfera prea direct cu vieţile noastre. Dar asta nu este totul.
    Este uşor de înţeles că toţi vizitatorii noştri din alte lumi doreau să îşi protejeze propria siguranţă. Prin urmare, ei foloseau adesea androizi sau roboţi biologici pentru misiunile care le-ar fi pus viaţa în pericol. Este important, din acest punct de vedere, să subliniem ceea ce colonelul Philip Corso a declarat, şi anume că extraterestrii Micii Cenuşii erau în realitate obedienţi extraterestrilor „nordici".
extinde
 

Detalii produs

Autor: Stefano Breccia

Traducător: Aretina Timoce

Data apariției: februarie 2018

ISBN: 978-606-94334-0-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 440

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Atman, In Extenso