TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sara, cartea a doua. Sara şi Seth, bunii prieteni neînaripaţi ai lui Solomon 978-606-8080-28-4
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sara, cartea a doua. Sara şi Seth, bunii prieteni neînaripaţi ai lui Solomon

Esther Hicks, Jerry Hicks
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Seria Cărţilor Sara
Încă de la prima frază, noul roman din seria Sara, de Esther şi Jerry Hicks, ne conduce de la un capitol la altul prin tot felul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-28-4
EAN-16: 9786068080284
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Sara, cartea a doua. Sara şi Seth, bunii prieteni neînaripaţi ai lui Solomon
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Sara, cartea a doua. Sara şi Seth, bunii prieteni neînaripaţi ai lui Solomon de Esther Hicks apărută la editura Adevăr divin

Încă de la prima frază, noul roman din seria Sara, de Esther şi Jerry Hicks, ne conduce de la un capitol la altul prin tot felul de aventuri şi distracţii.

Seth, noul elev de la şcoala Sarei, începe să îşi pună tot felul de întrebări legate de viaţă, solicitând o înţelegere mai deplină. De aceea, Solomon, bufniţa „care vorbeşte fără să-şi mişte ciocul” din prima carte a seriei, reapare şi le oferă Sarei şi lui Seth, dar şi cititorului acestei aventuri alerte în lumea înţelepciunii, o nouă perspectivă legată de viaţa pe această planetă. Este o carte obligatorie pentru copiii de toate vârstele.

Pe scurt, avem de-a face cu doi tineri aventuroşi şi mari iubitori de căţărat în copaci, care poartă o serie de dialoguri cu mentorul lor înaripat, amuzant şi înţelept, pe tema diferitelor (şi uneori confuzelor) lor experienţe legate de părinţi, profesori, elevi, vecini şi proprietari. Aceste dialoguri continue îl conduc pe cititor către claritatea şi simplitatea experimentării conştiente a unei perspective surprinzător de pragmatice a regulilor jocului vieţii.

„Rareori mi se întâmplă să citesc ceva care să mă facă să râd în hohote. În timp ce am citit însă romanul Sara, Esther m-a strigat adeseori din biroul ei ca să mă întrebe de ce râd. I-am răspuns de fiecare dată că mă captivează umorul vechiului meu prieten Solomon şi cel al noului şi genialului prieten al Sarei, Seth.

Sara şi Seth, bunii prieteni neînaripaţi ai lui Solomon este o carte care te poate conduce către profunzimile înţelegerii şi ale bunăstării, într-o călătorie emoţionantă şi amuzantă care te va încânta cu siguranţă.

Distracţia de care te vei bucura alături de Sara şi de Seth, în timp ce vei descoperi formula practică a împlinirii menirii tale în viaţă, va fi o experienţă pe care o vei putea împărtăşi cu toţi cei pe care îi iubeşti. Oricât de bine te-ai simţi acum, te asigur că te vei simţi şi mai bine după ce vei citi ultima carte din seria Sara. Îţi garantăm anticipat că această carte te va ajuta să faci un pas uriaş înainte de-a lungul călătoriei devenirii tale, amuzându-te deopotrivă.”

Din inimă,

Jerry şi Esther

Autor: Esther Hicks, Jerry Hicks
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: iulie 2010
Editura: Adevăr divin
Titlu original: Sara, Book 2: Solomon’s Fine Featherless Friends
Pagini: 248
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
copii, viaţă, întrebări, părinţi, profesori, elevi
Opinia cititorilor