TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Să refacem trecutul şi să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului
Să refacem trecutul şi să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului
Vezi
galerie

Să refacem trecutul şi să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului

de Alberto Villoldo

Id: #375679

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Psihologul şi antropologul Alberto Villoldo explică practicile de vindecare ce pot fi folosite în afara timpului şi spaţiului. El ne arată cum putem intra acum în dimensiunea de dincolo de timp, pentru a vindeca evenimente care s-au întâmplat în trecut, ca şi modul în care ne putem corecta cursul propriului destin. Dr. Villoldo discută modalităţile prin care, folosind intenţia, ne putem vindeca pe noi înşine şi pe cei dragi nouă, prin practici folosite de şamanii din continentele americane. Şamanii din vechime numeau acest proces "călătorie". 

În această carte, veţi descoperi că aveţi un suflet compus din patru spaţii, în acelaşi mod în care inima voastră are patru spaţii. În primul spaţiu, depozităm amintirea unei traume care ne-a deturnat de la destinul nostru; în al doilea, ne păstrăm credinţele limitatoare şi contractele sufletului, pe care le-am făcut în momentul pierderii pe care am suferit-o; în al treilea spaţiu, ne recuperăm Graţia Divină şi încrederea care ne vor aduce, din nou, întregimea. În cel de-al patrulea spaţiu, ne amintim chemarea şi misiunea ce reprezintă destinul nostru în această viaţă. 

Dr. Villoldo ne conduce de-a lungul drumului parcurs de Parsifal în căutarea sfântului Graal, pentru a ilustra călătoria eroului, făcută cu scopul de a-şi recupera sufletul pierdut şi de a-şi găsi destinul. Practicile de recuperare ale sufletului şi destinului sunt descrise cu detalii bogate şi convingătoare şi ne arată cum putem deveni propriul nostru şaman şi cum putem realiza, în câteva sesiuni de "călătorie", ceea ce într-un context psihoterapeutic s-ar face în ani de zile. Cartea explică faptul că timpul este ca un râu care curge leneş spre mare, pe suprafaţa căruia cei mai mulţi se mulţumesc să plutească în derivă - dar că profund, în adâncurile lui, există un curent care ne duce înapoi către sursa timpului - şi înainte, către infinit. Cartea descrie cum bătrânii înţelepţi, cunoscuţi sub numele de Laika, au învăţat să navigheze pe aceşti curenţi ai timpului - pe liniile de timp -şi ne învaţă cum să le găsim şi să călătorim de-a lungul propriilor noastre linii de timp, către destinul personal.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alberto Villoldo

Data apariției: iulie 2018

Titlu original: Mending the Past and Healing the Future with Soul Retrieval

ISBN: 9786066391757

Copertă: Paperback

Număr pagini: 272

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Alberto Villoldo
Alberto Villoldo
Autor

Dr. Villoldo Ph. D., psiholog şi antropolog, a studiat timp de peste 25 de ani p...

vezi autor