TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Oracolul fazelor lunare. Set de 44 de cărți oracol și un ghid
Oracolul fazelor lunare. Set de 44 de cărți oracol și un ghid
Vezi
galerie

Oracolul fazelor lunare. Set de 44 de cărți oracol și un ghid

de

Id: #376077

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Conține 44 cărți-oracol color și ghid cu 136 pagini
 
Energia Lunii are un efect formidabil asupra vieții de zi cu zi. Folosește-te de acest oracol cu cărți divinatorii superb ilustrate pentru a te racorda la înțelepciunea străveche a Lunii, astfel încât să te poți vindeca, dar și pentru a primi călăuzire și protecție. Învață astfel să lucrezi cu energia magică a Lunii de-a lungul tuturor fazelor sale.
 
Ghidul însoțitor te învață cum să interpretezi cărțile și cum să lucrezi cu ele pentru a-ți crea, planifica și prezice viața. Ori de câte ori trebuie să iei o decizie importantă, alege pur și simplu o carte din pachet și lasă Luna să te călăuzească!
 
Oracolul fazelor lunare este un instrument spiritual puternic, care te ajută să te pui la unison cu fazele Lunii și să manifeșți viața pe care ți-o dorești. Dacă îți dorești un răspuns cât mai clar la o anumită întrebare, folosește-te de aceste cărți pentru a descoperi direcția în care trebuie să mergi sau ce anume trebuie să faci, iar apoi treci la fapte!
 
Acest manual practic conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea începe să lucrezi cu oracolul, prezentând în detaliu semnificațiile celor 44 de cărți divinatorii din pachet. Pune-i oracolului o întrebare sau gândește-te intens la dorința ta cea mai arzătoare, iar apoi trage o carte pentru a afla ce îți recomandă Luna.
extinde
 

Detalii produs

Autor:

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786067560442

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 136

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x14 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin