TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Multe Vieţi, Mulţi Maeştri 978-973-1701-06-6
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Multe Vieţi, Mulţi Maeştri

Brian L. Weiss
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Povestea adevarată a unui psihiatru eminent, a pacientei sale și a terapiei legată de viețile trecute, care a schimbat viața amândurora.
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1701-06-6
EAN-16: 9789731701066
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback
Altele produse autor:

Multe Vieţi, Mulţi Maeştri
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Multe Vieţi, Mulţi Maeştri de Brian L. Weiss apărută la editura For You

Povestea adevarată a unui psihiatru eminent, a pacientei sale și a terapiei legată de viețile trecute, care a schimbat viața amândurora.

Autor: Brian L. Weiss
Traducător: Laura Cristiana Spătaru-Negură
Data apariției: noiembrie 2007
Editura: For You
Titlu original: Many Lives, Many Masters: The True Story of a Prominent Psychiatrist, His Young Patient, and the Past-Life Therapy That Changed Both Their Lives
Pagini: 172
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, reîncarnare
Brian L. Weiss Brian L. Weiss - Autor
Dr. Brian L. Weiss este profesor emerit în psihiatrie, la Centrul Medical Mount Sinai din Miami. Pregătit la Universitatea Columbia şi la Şcoala de Medicină de la Yale, el este autorul binecunoscutelor lucrări Multe vieţi, mulţi maeştri şi Prin timp,...
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Opinii editoriale
Dr. Edith Fiore, psiholog clinician şi autor al lucrării „You Have Been Here Before [Ai mai fost aici]”
„Această carte provocatoare şi scrisă minunat depăşeşte barierele psihoterapiei convenţionale şi prezintă un tratament inovator şi extrem de eficient. Ar trebui luată în serios de profesioniştii în sănătate mentală."
Dr. Harry Prosen, profesor şi preşedinte la catedra de Psihiatrie şi Ştiinţe de Sănătate Mentală la Colegiul Medical din Wisconsin
„Această carte uneşte psihiatrul cu misticul, căutarea adevărurilor supreme şi promisiunea reîncarnării personale. Se citeşte ca un roman captivant şi este atât de convingătoare, încât nu am putut să o las din mână."
Richard Sutphen, autor al lucrărilor „Past Lives, Future Loves [Vieţi trecute, iubiri viitoare]” şi „You Were Born Again To Be Together [V-aţi născut din nou ca să fiţi împreună]”
„O relatare fascinantă pe studii de caz, care fundamentează eficienţa terapiei pe vieţile anterioare. Cartea va deschide uşi pentru mulţi dintre aceia care nu au luat niciodată în considerare valabilitatea conceptului de reincarnare.”
Dr. Joel Rubinstein, fost profesor de psihiatrie la Facultatea de Medicină de la Harvard
„Dr. Weiss integrează concepte ale psihoterapiei tradiţionale cu explorarea inconştientului spiritual al pacientei sale. Viziunea mea despre mine şi despre alţii nu va mai fi niciodată la fel."
Dr. Andrew W. Slaby, director medical, Spitalul Fair Oaks
„O explorare interesantă, bine scrisă şi provocatoare a influenţei terapiei pe vieţile anterioare asupra comportamentelor prezente. Nu o poţi lăsa din mână fără să simţi empatie cu concluziile Dr. Weiss."
Opinia cititorilor