TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Medicina spirituală VI-ALV-MEDICS-17-N-001
Medicina spirituală
Vezi
galerie

Medicina spirituală

de Alberto Villoldo

Titlu apărut în colecția Sănătate și longevitate la Vidia

Id: #264033

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum să creezi sănătate și abundență în viața ta conectându-te la sursa inteligenței superioare

În vremurile moderne mintea noastră, emoțiile relațiile noastre și corpurile noastre au luat-o razna. Noi știm toate astea, dar tindem să le ignorăm până în momentul în care se întâmplă ceva foarte rău – un diagnostic care ne bagă în sperieți, o depresie gravă, o relație care se destramă, moartea unei persoane dragi sau pur și simplu un sistem imunitar slăbit care atrage boli după boli.

În Occident există un sistem care se ocupă de maladii, iar medicina identifică mii de boli și o multitudine de remedii. Medicina Spiritului Unic, pe de altă parte, este un sistem care se ocupă de sănătate și identifică o singură boală și un singur leac.

Boala este că ne-am înstrăinat de sentimentele noastre, de corpurile noastre, de pământ și de Spirit.

Leacul e să experimentăm Unitatea primordială cu tot ce există, abordare care ne va restaura armonia interioară și ne va facilita vindecarea de toate maladiile, oricare ar fi originea lor.

Cu toții ne dorim ca durata de sănătate – perioada în care avem o sănătate optimă – să coincidă cu durata de viață. Medicina Spiritului Unic e menită să ne asigure o stare de bine optimă, ocupându-se de cauza fundamentală a suferinței fizice, psihice și emoționale în loc să trateze simptomele. Pe măsură ce întregul tău sistem intră în echilibru, alimentele vor înceta să te mai otrăvească, corpul tău va începe să se repare și să se vindece în mod natural, relațiile tale nu vor mai fi bătălii emoționale, iar sentimentul că ești separat de natură și de Spirit va dispărea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alberto Villoldo

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 978-606-8414-59-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Alberto Villoldo
Alberto Villoldo
Autor

Dr. Villoldo Ph. D., psiholog şi antropolog, a studiat timp de peste 25 de ani p...

vezi autor