TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Matricea divină
Matricea divină
Vezi
galerie

Matricea divină

de Gregg Braden

Id: #374512

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce ar însemna pentru tine să descoperi că puterea de a crea bucurie, de a vindeca suferința și de a aduce pacea în lume trăiește în interiorul tău? Cât de diferit ai trăi dacă ai ști să folosești această putere în fiecare zi a vieții tale? 
 
Numeroase experimente revoluționare ne prezintă dovezi spectaculoase despre existența unei rețele de energie care leagă totul în viața și în lumea noastră: Matricea Divină. De la vindecarea corpului până la succesul în carieră, de la relațiile intime până la relațiile dintre națiuni, Matricea Divină reprezintă dovada că fiecare om are puterea de a comunica direct cu forța care leagă întreaga creație. 
 

În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtăşeşte ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră, în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi poveşti bazate pe fapte reale, Gregg Braden ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre ‑ şi că ceea ce am crezut odată, este pe cale să se schimbe!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gregg Braden

Data apariției: august 2008

ISBN: 978-606-639-390-4

Copertă: Paperback

Număr pagini: 320

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Gregg Braden
Gregg Braden
Autor

Gregg Braden este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un domeniu...

vezi autor