TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iubire tămăduitoare. Un program medical inovator pentru trup-minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalți 978-606-639-018-7
Iubire tămăduitoare. Un program medical inovator pentru trup-minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalți

Iubire tămăduitoare. Un program medical inovator pentru trup-minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalți

de Leonard Laskow

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Un program medical inovator pentru trup‑minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalţi.

În cartea Iubire tămăduitoare este prezentat, pas cu pas, un program medical practic, care ne arată cum să ne activăm puterea întregii fiinţe – mâini, inimă şi conştiinţă superioară – pentru a ne vindeca pe noi înşine şi pe ceilalţi. Aici găsiţi tehnicile extraordinare şi uşor de învăţat care au transformat vieţi din întreaga lume.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Leonard Laskow

Traducător: Monica Vișan

Data apariției: noiembrie 2012

ISBN: 978-606-639-018-7

EAN-16: 9786066390187

Copertă: Paperback

Număr pagini: 273

Dimensiuni: 14x20 cm

Editura: For You

Titlu original: Iubire tămăduitoare. Un program medical inovator pentru trup-minte, prin care să vă vindecați pe voi înșivă și pe ceilalți

Pagini: 273

Greutatea: 250 g

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Spiritualitate și ezoterism >> Dezvoltare spirituală
Speciale >> Nonfiction
 
Cuvinte cheie:
spiritualitate, vindecare
 

Opinii editoriale

„Iubirea este adevăr, ceva dincolo de sentiment. Este vindecătorul suprem. Cartea Iubire tămăduitoare oferă o viziune practică a modului în care ne putem vindeca în întregime. V‑o recomand cu căldură.”

Deepak Chopra, M.D., autorul best‑seller‑urilor „Cartea secretelor”, „Viaţă după moarte” şi „Putere, libertate şi graţie”

 „În cartea sa bine documentată, Iubire tămăduitoare, dr. Laskow oferă tehnici non‑invazive, ce invocă în mod conştient puterile vindecătoare ale iubirii. Este o carte pe care le‑o recomand cu căldură, celor din domeniul medical şi nu numai.”

Dolores Krieger, Ph.D., autoarea cărţii „Atingere terapeutică”

 „Toată lumea vorbeşte despre iubire, ca despre o forţă vindecătoare. Cartea dr.‑ului Laskow este prima care oferă o varietate largă de exerciţii excelente, prin care poate fi trăită, la nivel personal, puterea iubirii ca forţă de vindecare.”

C. Norman Shealey, M.D., Ph.D., fondatorul şi directorul Institutului Shealey şi preşedinte fondator al Asociaţiei de medicină holistică din America

 „Iubire tămăduitoare este un amestec extraordinar de concepte şi tehnici ezoterice străvechi şi contemporane, care vor avea un impact copleşitor asupra oricăruia păşeşte pe calea vindecătorului, fie că o face pentru auto‑vindecare, fie pentru a‑i vindeca pe ceilalţi.”

W. Brugh Joy, M.D., autorul cărţilor „Avalanşa: Reflecţii eretice asupra luminii şi întunericului” şi „Calea lui Joy: O hartă pentru procesul transformaţional”

„O nouă medicină este pe cale de a fi creată – o formă de vindecare ce pune accentul pe puterea conştiinţei umane. Întrucât în spatele acestei dezvoltări stă o ştiinţă legitimă, ea nu va dispărea – dar necesită, totuşi, întreaga noastră atenţie. Dr. Leonard Laskow este un ‚doctor adevărat’ – unul dintre arhitecţii acelui gen de medicină, care se bazează pe puterea minţii. În cartea sa, el descrie puterea de vindecare a iubirii, a unităţii şi întregimii. Dacă sunteţi de părere că aceste concepte sunt doar o ‚ştiinţă uşoară’ sau ‚abureli new age’, lectura acestei cărţi vă poate schimba punctul de vedere. Este o contribuţie importantă!”

Larry Dossey, M.D., autorul cărţilor „Semnificaţie şi medicină, Recuperarea sufletului”, „Dincolo de boală” şi „Spaţiu, timp şi medicină”
Monica Vișan
traducător

...

vezi autor