TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Educaţia părinţilor. Omul viitorului (Vol.6) RA-SNL-EDPOVV-11-N-001
Educaţia părinţilor. Omul viitorului (Vol.6)
Vezi
galerie

Educaţia părinţilor. Omul viitorului (Vol.6)

de S. N. Lazarev

Id: #265057

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Credinţa în Dumnezeu îl face pe om liber şi independent în interiorul lui. Distrugerea sufletului, fireşte, va continua până în momentul când omenirea va trece „linia roşie”. Atunci oamenii vor fi nevoiţi să-şi amintească de Dumnezeu şi să se întoarcă la el în mod forţat. Şi atunci vor răsuna altfel adevărurile deja cunoscute tuturor pe parcursul câtorva milenii.
La ce om poate să apară cancerul? Prin ce se deosebeşte el de ceilalţi?

— Tumoarea apare la cel care gândeşte ca o celulă canceroasă, am răspuns eu. La cel care renunţă la dragoste. Omul este trup, spirit şi suflet. Dacă el nu se închină lui Dumnezeu, atunci el se va închina uneia dintre aceste trei componente.

Acesta şi este păcatul: dezicerea de Dumnezeu de dragul valorilor trupului, spiritului şi sufletului. Păcatul, care constă în închinarea în faţa trupului, se manifestă prin lăcomie. Păcatul închinării în faţa spiritului este mânia. Păcatul manifestat sub forma închinării în faţa sufletului se numeşte poftă neînfrânată.

Închinarea naşte ataşament, ataşamentul naşte agresivitate, agresivitatea se acumulează şi se transformă în autodistrugere. Acesta şi este acel mediu, acel teren pe care se dezvoltă tumoarea canceroasă.

Egoismul interior, care se manifestă prin pierderea iubirii de Dumnezeu şi închinarea în fata „eu-lui” uman, duce inevitabil la reducerea energiei subtile, şi drept urmare, la slăbirea imunităţii…

Ceea ce noi numim capitalism, poate fi considerat o tumoare canceroasă în corpul umanităţii…

Prin dragostea faţă de Dumnezeu, prin întoarcerea la Creator, prin schimbarea interioară profundă, omul îşi reface energia sufletului şi se salvează de multe boli…

extinde
 

Detalii produs

Autor: S. N. Lazarev

Data apariției: ianuarie 2011

ISBN: 978-3-941622-24-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 230

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Raduga