TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dumnezeu și minunile din viața noastră 978-606-639-006-4
Dumnezeu și minunile din viața noastră

Dumnezeu și minunile din viața noastră

de Neale Donald Walsch

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Aceasta este cartea Momente de grație de Neale Donald Walsch, retipărită cu acest nume, la dorința autorului. Cartea este o continuare firească a seriei de cărți Conversații cu Dumnezeu, de același autor, care, pe lângă cele trei volume cu același titlu, mai cuprinde și Prietenie cu Dumnezeu și Comuniune cu Dumnezeu, cărți în care autorul poartă un dialog neobișnuit cu divinitatea. Aceste cărți au avut un impact deosebit pe întreaga planetă, fiind traduse în 30 de limbi și publicate în tiraje de milioane de exemplare. Se pare că, în foarte scurt timp, au devenit cele mai citite cărți de pe glob. Editura FOR YOU are bucuria de a le prezenta cititorilor din România, împreuna cu alte cărți de aceeași valoare.
Momente de grație a apărut ca o urmare firească a acestui impact uriaș, autorul primind nenumărate scrisori de la cititori care au relatat momente din viața lor în care Dumnezeu le-a atins, pe neașteptate viața. Neale Donald Walsch, împreună cu soția sa, Nancy Walsch, au preluat câteva dintre aceste relatări minunate și uluitoare și le-au completat cu comentarii adecvate, prin care explică ceea ce s-a întâmplat, în lumina cunoașterii oferite de materialul cuprins în ciclul Conversații cu Dumnezeu. Este foarte important de menționat faptul că aceste cărți nu aparțin nici unui curent religios, ci reprezintă trăirile oricăruia dintre noi, trăiri pe cere le avem cu toții, deoarece Dumnezeu e în permanența alături de noi – doar că nu știm să-L vedem și să-L auzim.
Aceasta este și menirea cărții Momente de grație – să ne facă să conștientizăm prezența, de clipă de clipă, a Divinității în viața noastră – în toate modurile, pe toate căile, în toate felurile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Neale Donald Walsch

Traducător: Monica Vișan

Data apariției: mai 2012

ISBN: 978-606-639-006-4

EAN-16: 9786066390064

Copertă: Paperback

Număr pagini: 197

Dimensiuni: 14x20 cm

Editura: For You

Titlu original: When God Steps In, Miracles Happen

Pagini: 197

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Spiritualitate și ezoterism >> Dezvoltare spirituală
Speciale >> Nonfiction
 
Cuvinte cheie:
spiritualitate, divinitate
Neale Donald Walsch
Neale Donald Walsch
autor

Neale Donald Walsch a scris 27 de cărţi din domeniul spiritualităţii...

vezi autor
Monica Vișan
traducător

...

vezi autor