TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Despre sănătate și boală DE-EDC-DESSIB-14-N-001
Despre sănătate și boală
Vezi
galerie

Despre sănătate și boală

de Edgar Cayce

Id: #306461

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Despre sănătate și boală - Edgar Cayce, editura Deceneu: Carol A. Baraff a încorporat cei patruzeci de ani de cercetare și scrieri pe subiectul sănătății holistice rezultate în urmă lecturilor lui Edgar Cayce într-un ghid simplu dar complet de sănătate de zi cu zi, alcătuit din. soluții practice, remedii naturale și perspective de sănătate holistică primite de la „părintele medicinii holistice” însuși. Baraff și-a divizat cartea în patru secțiuni de referință, ușor de urmat.
Dietă – Ce este bine, ce nu e bine? Care sunt beneficiile unor ingrediente simple precum uleiul de măsline, migdalele, grăsimea, ciocolată, vinul și altele.
Ajutoare și strategii pentru sănătate - Soluții și remedii pentru a ne menține sănătoși din cap până-n picioare. Aflăm aici despre uleiul de ricin (că aplicație) și beneficiile ardeiului Cayenne, luminile vindecătoare, Ipsab (pentru gingii sănătoase), Atomidina, cure cu apă și altele.
Probleme și afecțiuni curente - Ce te supără astăzi? Caută printre remediile din carte pentru a te simți mai bine. Sunt oferite soluții practice pentru dureri în gât, constipație, artrită, o simplă răceală și alte indispoziții ale zilei.
Perspective holistice – lucrarea de față încheie cu o privire de ansamblu asupra practicilor holistice și remediilor suplimentare, prin utilizarea uleiurilor esențiale, pietrelor vindecătoare și activităților respiratorii pentru intinerirea totală a corpului.
Edgar Cayce afirmă că „Spiritul este viață, mintea este constructorul, iar corpul fizic este rezultatul”. Un alt mod de a rezumă această este a trăi viață din interior către exterior.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Edgar Cayce

Data apariției: ianuarie 2014

ISBN: 978-973-946-654-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 246

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Deceneu

Edgar Cayce
Edgar Cayce
Autor

Edgar Cayce a fost un medium de origine americană ce susținea că putea să dea ră...

vezi autor