TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem? FY-CAM-DCNNVI-07-N-001
Vezi
galerie

De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem?

de Caroline Myss

Id: #228061

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De peste două decenii, dr. Caroline Myss studiază medicina energetică și dezvoltarea conștienței umane pentru a afla de ce survine îmbolnăvirea și de ce unele tratamente nu au efect. În renumita ei carte De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem, dr. Myss explică mecanismele aparent misterioase ale vindecării și concepe un program de autovindecare pentru tulburările fizice și spirituale.
 
Bazându-se pe experiența ei ca vindecătoare, dar și ca pacientă, dr. Myss decriptează cele cinci mituri legate de vindecare, explică îmbolnăvirea în mod holist, analizează fenomenul „ranologiei” și îți oferă ritualuri și rugăciuni menite să-ți schimbe perspectiva asupra problemelor vieții tale, să-ți consolideze puterea și să te conecteze cu energia divină universală.
 
Folosește cartea De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem pentru a-ți depăși blocajele mentale care te împiedică să te însănătoșești!
 
„Boala conține și mesajul că trebuie să-ți schimbi drastic viața. Întrucât schimbarea se numără printre aspectele cele mai înspăimântătoare ale vieții, e posibil să resimți frica de schimbare mult mai intens decât boala și să intri într-un tipar de amânare a schimbărilor pe care este nevoie să le faci.
Oricât de îngrozitoare ar fi, boala este în același timp și o invitație de a pătrunde în natura misterului. Viața ne este făcută dintr‑o serie de mistere pe care ne este dat să le explorăm, dar care trebuie să rămână nerezolvate. Ne este dat să trăim cu întrebările pe care le avem despre viața noastră, ba chiar să le folosim drept ghizi și să le lăsăm să ne conducă în locurile cele mai adânci și mai retrase ale naturii noastre, acolo unde descoperim Sacrul.” - Dr. Caroline Myss
extinde
 

Detalii produs

Autor: Caroline Myss

Traducător: Laura Cristiana Spătaru-Negură

Data apariției: august 2007

Titlu original: Why People Don`t Heal and How They Can

ISBN: 978-973-7978-91-2

EAN-13: 9789737978912

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: libertate, suflet

 

Opinii editoriale

Myss arată că noi am cheltuit atât de mult timp şi energie cu recunoaşterea, identificarea şi chiar cu „onorarea” rănilor noastre, încât suntem în pericol să uităm că ideea e să depăşim acele răni şi să ne însănătoşim.”

Natural Health Magazine

„Prin această carte profundă, Myss oferă un sprijin solid şi încurajare celor care au nevoie de vindecare ...”

Publisher’s Weekly
Caroline Myss
Caroline Myss
Autor

Dr. Caroline Myss este medic și s-a dedicat creării unor programe educaționale î...

vezi autor