TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Curs practic de hipnoză AP-CKN-CURPDH-15-N-001
Curs practic de hipnoză
Vezi
galerie

Curs practic de hipnoză

de C. K. Nicolau

Id: #311529

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Studiul hipnotismului se împarte în două parți distincte: hipnotismul în stare de veghe sau influența personală și hipnotismul propriu-zis, care se ocupă cu producerea hipnozei și stărilor ei speciale.

Hipnotismul în stare de veghe se împarte și el în două secțiuni: prima se ocupa cu studierea efectului produs de sug­estia noastră asupra altei persoane. Acest studiu se numește știința etero-sugestiei și formează adevărata materie a hipnotismului în stare de veghe. A doua secțiune este studierea efectului produs de propriile sugestii asupra noastră; precum și de sugestiile străine for­mând materia „magnetismul personal" sau „autosugestia".

Pentru o reușită completă atât în hipnotism, cât și în aceste experiențe, tre­buie să aveți o mare încredere în capacitatea voastră, o voinței energice și o vorbire hotarată; în acest mod cuvintele voastre vor avea efectul dorit și astfel vor deveni ceea ce se numește „sugestie". De asemenea per­soana cu care faceți experiența trebuie să aibă absoluta încredere că dumneavoastră cunoașteți această știință.

extinde
 

Detalii produs

Autor: C. K. Nicolau

Data apariției: ianuarie 2015

ISBN: 973-9307-77-9

Copertă: Paperback

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aldo Press