TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bucuria de a trăi cu mai puțin FY-JOB-BDATCM-19-N-001
Bucuria de a trăi cu mai puțin
Vezi
galerie

Bucuria de a trăi cu mai puțin

de Joshua Becker

Id: #308152

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Trăiește o viață mai bună cu mai puțin!

Fă-ți loc în viață pentru ce dorești cu adevărat!

 

Deținem prea multe lucruri. Simțim povara lor și ne epuizăm făcând ordine, curățenie și iar ordine. Consumerismul ne îmboldește să obținem case mai mari, mașini mai rapide, tehnologie mai sofisticată, dar nu aduce niciodată fericire. Dimpotrivă: ne sporește dorința de a avea și mai multe! Astfel, cele mai mari pasiuni ne sunt redirecționate către lucruri care nu ne vor împlini niciodată și ne distrag atenția de la viața pe care dorim s-o trăim.

Cartea Bucuria de a trăi cu mai puțin te ajută să recunoști beneficiile revitalizante pe care ți le oferă o viață cu mai puține obiecte, dar cu mai multe experiențe împlinitoare. Binecunoscutul Joshua Becker îți oferă un plan simplu și eficient pentru a-ți elibera viața și a-ți împlini visurile, regăsindu-ți sinele autentic dincolo de lucruri.

 

"Posesiunile în exces nu ne fac fericiți. Chiar mai rău: ne îndepărtează de lucruri care ne-ar face fericițiCând trăim cu mai puține lucruri, avem mai mult timp de petrecut cu activități semnificative, avem mai multă libertate de a călători, mai multă claritate în căutările noarte spirituale, o capacitate mentală crescută pentru a ne rezolva problemele cele mai intime, mai mulți bani prin care  susținem cauzele în care credem și o mai mare flexibilitate pentru a urmări carieră pe care n-o dorim. Eliminarea lucrurilor de care nu ai nevoie este primul pas spre manifestarea vieții pe care ți-o dorești." - Joshua Becker

extinde
 

Detalii produs

Autor: Joshua Becker

Traducător: Monica Vișan

Data apariției: decembrie 2019

Titlu original: The More of Less

ISBN: 978-606-639-324-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Joshua Becker
Joshua Becker
Autor

Viața și cărțile lui Joshua Becker au inspirat milioane de oameni din întreaga l...

vezi autor