TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Accelerarea evoluției spirituale AM-RBT-ACCEES-15-N-001
Accelerarea evoluției spirituale
Vezi
galerie

Accelerarea evoluției spirituale

de Robert Bruce, Timothy Donaghue

Id: #262905

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrez la dezvoltarea laturii mele spirituale de mai bine de 35 de ani și, totodată, de-a lungul acestui proces am ajutat și mulţi alţi oameni să avanseze pe calea evoluției lor personale.
Astăzi ca adult, am ajutat mii de oameni din întreaga lume, care sunt la fel ca tine, prin cele mai bune cărți ale mele, seminarii internaționale și prin Mișcarea Astral Dynamics. Împreună cu partenerii mei Timothy și Jesse am creat Mișcarea Astral Dynamics, în scopul de a oferi o educație pentru milioane de oameni din întreaga lume care au nevoie cu disperare și doresc să transforme viața lor spirituală.
Dacă ai o minte activă, atunci îndeplinești condiția necesară pentru dezvoltarea harurilor extrasenzoriale interioare și pentru conectarea mai profundă cu Sinele tău Superior. Poți observa că stilul acestei cărţi este destul de diferit de celelalte lucrări pe care le-am scris. Exceptând faptul că sunt coautor, folosesc un ton mai familiar, ca atunci când vorbești unui prieten vechi. Scopul meu este să fac aceste informații să fie cât mai accesibile cu putinţă.
Timothy Donaghue este co-autor al cărții Accelerarea Evoluției Spirituale, alături de Robert Bruce.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Bruce, Timothy Donaghue

Data apariției: ianuarie 2015

ISBN: 978-606-8648-00-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 202

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Agni Mundi