TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Despre sufletul nemuritor SO-SND-DESPSN-20-N-001
Despre sufletul nemuritor
Vezi
galerie

Despre sufletul nemuritor

de Sfântul Nectarie din Eghina

Id: #317680

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Nemurirea înalță mintea deasupra celor pământești, dând naștere gândurilor și faptelor mărețe, simțăminte­lor nobile. Din nemurire odrăslește acea încredințare tainică ce îi vorbește omului de veșnicie și de viața de după moarte, făcându-l să le jertfească pe cele prezente și văzute pentru cele viitoare și nevăzute. Nemurirea îl îndeamnă pe om să iubească binele și să respingă răul, insuflându-i nevoia – niciodată îndestulată – de desăvârșire.
Ea îi aduce mângâiere celui în suferință și varsă bal­sa­mul alinării pe rănile inimilor prigonite; rodește răb­darea, stăruința, pacea sufletească, seninătatea inimii, alungă deznădejdea, făcând loc nădejdii, întărește credința în ajutorul dumnezeiesc și risipește norii întristărilor din sufletul și inima omului.
Nemurirea sufletului duce la adevărata fericire, pe când pierderea credinței în ea înseamnă distrugerea tuturor și ni­micirea umanității.” Sfântul Nectarie din Eghina


Ediția de față reproduce partea a III-a din volumul Sfântului Nectarie din Eghina, „Un portret al omului”, apărut la Editurile Sophia și Metafraze în anul 2015.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sfântul Nectarie din Eghina

Traducător: Pr. Dr. Gabriel Mândrilă

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 978-973-136-769-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: suflet, ortodoxism

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Sfântul Nectarie de Eghina, unul dintre cei mai recenți sfinți canonizați de Biserica Ortodoxă, și unul dintre cei mai iubiți sfinți contemporani, a intrat în mentalul colectiv al credincioșilor ca fi......“

citește mai mult