TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Despre rugăciune SO-SIM-DESPRR-18-N-001
Vezi
galerie

Despre rugăciune

de Sfântul Ioan Maximovici

Id: #255100

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sfântul Ioan Maximovici (1896-1966) este cinstit de către credincioșii ortodocși din lumea întreagă ca unul dintre marii sfinți contemporani, proslăvit de Dumnezeu prin harisma de a tămădui sufletește și trupește pe toți cei care îi cer ajutor, aducând prin puterea iubirii lui Hristos mângâiere sufletească, răspuns grabnic la frământările oamenilor și ajutor în marile nevoi și răscruci ale vieții.
Scrierea de faţă, de curând descoperită, nu a văzut până acum lumina tiparului în limba română; cuprinse în ea sunt preţioase învăţături ale sfântului nevoitor și mare făcător de mi­nu­ni al veacului XX despre esenţa rugăciunii şi despre felul cum trebuie să ne rugăm pentru a fi auziţi de Domnul.

Pentru ca un creştin să primească întotdeauna ajutor plin de har de la Dumnezeu trebuie să se afle în necurmată împărtăşire cu Cel Preaînalt şi întotdeauna în legătură cu lumea de Sus. Mijlocul pentru aceasta este rugăciunea. Rugăciunea este convorbirea omului cu Dumnezeu, o convorbire plină de evlavie a sufletului omenesc cu Ziditorul său.(Sfântul Ioan Maximo­vici)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sfântul Ioan Maximovici

Traducător: Gheorghiţă Ciocioi

Data apariției: iunie 2018

ISBN: 978-973-136-608-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: ortodoxism