TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfânta Pașa din Sarov, cea nebună pentru Hristos SO-000-SPDSCN-18-N-001
Sfânta Pașa din Sarov, cea nebună pentru Hristos
Vezi
galerie

Sfânta Pașa din Sarov, cea nebună pentru Hristos

Id: #255085

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Sfinte și nevoitoare de la Diveevo
 

Descriere produs

Mănăstirea Diveevo – unul dintre cele mai vene­rate locuri sfinte din Rusia, binecuvântat de Sfântul Serafim din Sarov și umbrit de ocrotirea Maicii lui Dumnezeu – a dat lumii multe cuvioase și mucenice, care au strălucit cu sfințenia vieții lor, cu înainte‐vederea și cu minunile, povățuind pe calea mântuirii nenumărați creștini. În rândul acestora, Sfânta Pașa din Sarov – a cărei viață este tradusă acum pentru întâia oară în românește – e socotită printre cele mai de seamă nevoitoare. 
|ntre sfintele nebune pentru Hristos, Pașa din Sarov a rămas până astăzi poate cea mai iubită de creștinii ruși, multe întâmplări legate de înainte‐vederea ei fiind consemnate până și de gazetele vremii. Canonizată de Biserică în anul 2004, își are moaștele la ­Diveevo și continuă să veselească inimile credincioșilor cu ocrotirea și mijlocirea sa către Dumnezeu.


Acest volum înfățișează cititorului doritor să afle cât de minunat este Dumnezeu în­tru sfinții Lui viața, nevoințele și harismele Sfintei Pașa și multor altor sfinte femei care au împodobit cu petrecerea lor duhovniceas­­că Mănăstirea Diveevo.

extinde
 

Detalii produs

Traducător: Gheorghiţă Ciocioi

Data apariției: iulie 2018

ISBN: 978-973-136-631-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: Dumnezeu