TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să ne purtăm creștinește cu aproapele nostru SO-NEP-CSNPCC-16-N-001
Cum să ne purtăm creștinește cu aproapele nostru
Vezi
galerie

Cum să ne purtăm creștinește cu aproapele nostru

de N.E. Pestov

Id: #248584

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Viața și mântuirea noastră sunt strâns legate de aproapele. Așezarea noastră sufletească, chiar dacă semnele exterioare nu vădesc această, înrâurește în chip hotărâtor starea sufletească a celor din jur. Dacă avem gânduri de mânie ori de nemulțumire față de aproapele nostru, se simte în felurite chipuri. Orice boală duhovnicească a noastră provoacă, în mod inevitabil, suferințe celor apropiați. Păcatele și deznădejdea duhului nostru se răsfrâng și asupra lor.


Dar oare nu îndrăzneală cea bună, nu bucuria vieții, nu tăria duhului și încurajarea ar trebui să fie felul nostru de a fi și de a ne raporta la oameni și mai ales la aceia din jurul nostru?


Comunicarea noastră cu aproapele are loc, mai cu seamă, prin cuvânt. Înțelegem oare însemnătatea răspunderii înaintea lui Dumnezeu pentru fiecare vorba rostită?


Cartea cunoscutului teolog rus Nikolai E. Pestov poate fi socotită, pe bună dreptate, un îndrumar de preț pe calea împreună-mântuirii, într-o lume tot mai lipsită, astăzi, de repere spirituale autentice. Este un ghid cu ajutorul căruia împreună-viețuirea în lumea zilelor noastre ne poate aduce pe toți, laolaltă, mult mai aproape de Dumnezeu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: N.E. Pestov

Traducător: Gheorghiţă Ciocioi

Data apariției: 2016

ISBN: 978-973-136-565-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 152

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: curaj