TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Îndrumar creştin pentru vremurile de azi (Vol. 2) SO-AMI-NCPVDA-08-N-002
Îndrumar creştin pentru vremurile de azi (Vol. 2)
Vezi
galerie

Îndrumar creştin pentru vremurile de azi (Vol. 2)

de Ambrozie Iurasov

Id: #234621

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Convorbiri cu Părintele Ambrozie
 

Descriere produs

Părintele Ambrozie Iurasov, cunoscut încă de pe vremea comuniștilor ca un duhovnic cu cercare, a înființat în anii ‘90 la Ivanovo, pe lângă Catedrala „Intrării Maicii Domnului în Biserică”, o obște de maici. Ca duhovnic, pune un accent deosebit pe spovedanie, pe legătură sinceră și strânsă cu fiii duhovnicești, pe îndeplinirea poruncilor evanghelice, neacceptând atitudinea „călduță” față de mântuire a creștinilor de azi. Predicator talentat, este invitat în cadrul multor emisiuni creștine radiofonice și televizate; se remarcă printr-o bogată activitate publicistică pe teme apologetice, catehetice și omiletice. Este bine cunoscut în mediul bisericesc rus, putând fi numit un „Părinte Cleopa” al Rusiei de astăzi.


Lucrarea de față selectează o serie de răspunsuri oferite de părintele Ambrozie în cadrul unor convorbiri catehetice din biserica sa și ascultătorilor postului ortodox de radio „Radonej”.
Nădăjduim că răspunsurile publicate în această carte îi vor ajuta pe mulți să înțeleagă deloc ușoarele probleme legate de facerea lumii, mântuire și relațiile cu cei apropiați.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ambrozie Iurasov

Traducător: Oxana Toporcean

Data apariției: 2008

ISBN: 978-973-136-086-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: ortodoxism, creștinism