TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Voiam un copil...și m-am trezit cu doi! CA-APS-VUCMTC-16-N-001
Voiam un copil...și m-am trezit cu doi!
Vezi
galerie

Voiam un copil...și m-am trezit cu doi!

de Sabrina Losso, Anna Palermo

Id: #244196

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum să faci faţă unei sarcini gemelare şi să supravieţuieşti (fericită) primelor luni. A avea gemeni este o experienţă minunată, dar extenuantă în acelaşi timp. Este o provocare pe care o poţi depăşi cu uşurinţă dacă eşti pregătit sufleteşte, dacă ştii ce te aşteaptă.

Care ar fi persoanele cele mai abilitate să te consilieze pe parcursul acestei aventuri de neuitat? O echipă formată dintr-o mamă de gemeni, medici şi alţi specialişti în domeniu (ginecologi, moaşe, neonatologi, pediatri, psihologi etc.), prin sfaturi şi informaţii utile, te poate ajuta să depăşeşti cu succes această experienţă unică.

Fiecare etapă a sarcinii este abordată din două puncte de vedere: unul al specialistului, un ginecolog sau o altă persoană calificată, şi altul subiectiv, prin implicarea unei mame de gemeni sau chiar de tripleţi. Drumul sinuos de la prima vizită la ecograf, unde se pronunţă sentinţa „sunt doi”, primită adesea cu neîncredere, până la „uraganul” care se abate asupra familiei în primele trei luni din viaţa gemenilor, este prezentat, pas cu pas, însoţit de comentariile uşor ironice, dar pline de fericire, ale unor mămici de gemeni.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sabrina Losso, Anna Palermo

Data apariției: aprilie 2016

ISBN: 978-606-7870-11-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Casa