TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să îți înveți copilul matematică DP-GDJ-CSINCM-19-N-001
Vezi
galerie

Cum să îți înveți copilul matematică

de Glenn Doman, Janet Doman

Id: #261475

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Glenn Doman a demonstrat încă de acum mai mult de 50 de ani ca bebelușii și copiii foarte mici sunt mult mai capabili să învețe decât ne-am închipuit noi vreodată. El s-a folosit de cercetarea sa remarcabilă în domeniu - care a analizat motivul pentru care copiii învață mai repede și mai bine de la naștere și până la vârsta de 6 ani decât copiii trecuți de această vârstă - și i-a dat acestei analize o aplicație practică. În calitate de fondator al The Institutes for the Achievement of Human Potențial, el a creat mai multe programe de studiu la domiciliu care pot fi folosite de orice părinte.


Cum să îți înveți copilul matematică ne demonstrează cât de ușor și plăcut este să-I învățați pe un copil de vârstă fragedă matematică prin dezvoltarea capacităților de gândire și raționament. Cartea explică cum să începeți și cum să îmbogățiți programul de învățare, cum să construiți și să organizați diverse materiale necesare și cum să ajutați copiii să-și dezvolte mai mult capacitatea de înțelegere a matematicii.
Urmând programul zilnic într-o manieră relaxată și cu iubire, vă puteți ajuta copilul să trăiască bucuria de a învăța - la fel ca milioane de copii din lumea întreagă. Cu ajutorul cărții Cum să îți înveți copilul matematică îi oferiți copilului un avantaj pe care-I va avea toată viața.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Glenn Doman, Janet Doman

Traducător: Ioana Fotescu

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 978-606-683-892-4

EAN-13: 5948495000417

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Glenn Doman
Glenn Doman
Autor

Glenn Doman (1919-2013) era un terapeut fizic și un pionier în domeniul dezvol...

vezi autor
Janet Doman
Janet Doman
Autor

Janet Doman este directoarea The Institutes din 1980. Ea a crescut la The Instit...

vezi autor