TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să creștem ființe umane UN-DRW-CUSCFU-18-N-001
Cum să creștem ființe umane
Vezi
galerie

Cum să creștem ființe umane

de Dr. Ross W. Greene

Titlu apărut în colecția Educație cu blândețe la Univers

Id: #253617

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru a creşte fiinţe umane adaptabile, fericite şi capabile de compasiune, înainte de orice trebuie ca părintele copilului de azi să afle CINE este copilul său, să‐i accepte trăsăturile native, dorinţele şi aşteptările, apoi să‐l ajute să ducă o viaţă care să fie în concordanţă cu acestea. Sarcina părintelui nu este de a modela bucata de lut (copilul său) în forma pe care el şi‐a proiectat‐o: copilul nu‐i o bucată de lut, iar părintele nu are o asemenea putere.

Ce poţi şi trebuie să faci este să ai influenţă asupra copilului tău, pentru a‐l putea ghida corect. Iar asta poţi obţine doar construind cu copilul o relaţie bazată pe cooperare, ascultare şi onestitate.

Dr. Ross W. Greene, psihoterapeut cu experienţă de trei decenii în lucrul cu copii şi familii, prezintă în această carte o metodă de dialog prin care orice conflict între părinte şi copil se poate rezolva elegant şi avantajos pentru ambii, folosind instrumente ca empatia, enunţarea clară a aşteptărilor fiecăruia şi găsirea de soluţii practice prin discuţii calme. Nenumăratele exemple te vor ajuta să aplici cu succes această metodă blândă, raţională şi eficientă de a fi un ghid de încredere pentru copilul tău.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Ross W. Greene

Data apariției: aprilie 2018

ISBN: 978-973-34-1007-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers