TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copilul precoce. Cum îl pregătim pentru lumea de mâine NI-MDK-CPCLPP-16-N-001
Copilul precoce. Cum îl pregătim pentru lumea de mâine
Vezi
galerie

Copilul precoce. Cum îl pregătim pentru lumea de mâine

de Monique de Kermadec

Id: #245008

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vremurile se schimbă foarte rapid, bulversând reperele tradiţionale din domeniul educaţional. Copiii se confruntă cu moduri de viaţă şi de pregătire pe care părinţii lor nu le stăpânesc întotdeauna. Cum să-i ajuţi pe aceia dintre ei care sunt deosebit de precoce să răspundă provocărilor unei lumi în continuă evoluţie?

Monique de Kermadec explorează aşteptările, deziluziile, temerile şi dorinţele care-i animă pe tinerii aceştia precoce şi pe părinţii lor. Sprijinindu-se pe experienţa ei de psiholog clinician şi pe cele mai recente cercetări pe acest subiect, ea demonstrează cum trebuie hrănită inteligenţa creatoare şi practică a copiilor foarte dotaţi, care vor fi nevoiţi, mai mult ca niciodată, să facă dovada unor capacităţi de adaptare. Părinţii, aliaţii fundamentali ai copiilor, vor găsi în această carte soluţii practice pentru a-i încuraja să-şi dezvolte atuurile pentru toată viaţa.

Rolul parental se dovedeşte esenţial în acest context: faptul de a avea un copil dotat le pune şi lor, în mod special, sub semnul întrebării părerea despre ei înşişi. Cartea de faţă li se adresează tuturor, abordând potenţialul copilului nu numai în termenii reuşitei şcolare, ci şi în privinţa relaţiilor afective şi sociale, fără de care nu poate exista o adevărată dezvoltare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Monique de Kermadec

Traducător: Diana Gabor

Data apariției: iunie 2016

ISBN: 978-973-748-979-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: creativitate