TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hrănește-l sănătos! 978-606-872-384-6
Hrănește-l sănătos!
Vezi
galerie

Hrănește-l sănătos!

Titlu apărut în colecția Corint pentru părinți la Corint

de Henny Fordham

26 91 lei
-10% de la 29,9 lei
În stoc
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 23.09.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
Adaugă la wishlist

Descriere produs

Descoperă cartea Hrănește-l sănătos! de Henny Fordham apărută la editura Corint

Editura Corint Books propune cititorilor săi, în colecția Corint pentru părinți, seria Ghidurile Usborne pentru părinți, o carte indispensabilă tuturor părinților care doresc să își ajute copiii să pornească în viață cu dreptul: Hrănește-l sănătos! (Healthy Food for Babies and Toddlers), de Henny Fordham, autoare cu o bogată experiență în realizarea cărților de parenting despre alimentația copiilor.

Ce înseamnă o alimentație sănătoasă? • Care sunt vârstele și etapele în dezvoltarea copilului și ce alimente sunt permise sau interzise în fiecare dintre ele? • Cum alegem și cum pregătim hrana copilului? • Care sunt foloasele alăptării pentru bebeluș, dar și pentru mamă? • Cum putem să includem copilul în activitățile de cumpărare a alimentelor și de pregătire a hranei? • Ce trucuri putem folosi pentru a-l ajuta pe micuț să accepte mâncăruri variate și sănătoase și pentru a-l împiedica să mai facă nazuri la masă?

Răspunsuri la acestea și la multe alte întrebări pe care orice părinte care dorește să își hrănească în mod sănătos copiii și le-a pus cel puțin o dată, precum și informații despre cum trebuie citită eticheta unui aliment din comerț, care sunt sursele alimentare din care copiii își pot obține vitaminele și mineralele necesare unei creșteri și dezvoltări armonioase, o schemă succintă a planului diversificării alimentației de la 0 la 3 ani, dar și rețete diverse, liste de sfaturi utile, informații de prim-ajutor în caz de înecare cu mâncare, precum și explicații referitoare la unitățile de măsură neconvenționale (năucitoarele „cât cuprinde”, „o linguriță rasă” etc.) − toate acestea și multe, multe altele vor face deliciul părinților și vor transforma pregătirea unor mese sănătoase într-o adevărată sărbătoare a întregii familii. 

extinde

Detalii produs

Autor: Henny Fordham

Traducător: Sorin Petrescu

Data apariției: februarie 2017

ISBN: 978-606-872-384-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 96

Dimensiuni: 19x26 cm

Editura: Corint

Pagini: 96

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Parenting și Creșterea copilului >> Alimentația copilului
Speciale >> Nonfiction
Speciale >> Grup editorial Corint
Cuvinte cheie:
hrană, copii, alimente, informații

Opinia cititorilor