TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
100 de trucuri pentru o relație mai bună cu copiii NI-DAB-1DTPOR-21-N-002
100 de trucuri pentru o relație mai bună cu copiii
Vezi
galerie

100 de trucuri pentru o relație mai bună cu copiii

de Danie Beaulieu

Id: #323602

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

lată un ghid practic ideal pentru a vă îndruma copilul în nume­roasele experiențe prin care el trebuie să treacă între 0 și 11 ani. Prezentată cu umor și în mod accesibil, această carte a ajutat deja mii de părinți, bunici, educatori și profesori să facă față atât provocărilor vieții de zi cu zi, cât și acelora care apar în situații excepționale în viața copilului. Danie Beaulieu descrie principalele etape de dezvoltare, cele mai bune modalități de comunicare, tehnicile care întăresc comportamentele dezirabile etc. De asemenea, sunt abordate principalele probleme ale copilăriei: agitație, hiperactivitate, furie, crize, rivalitatea între frați. Odată ce va dobândi toate aceste informații, fiecare cititor se va putea simți încrezător în rolul său educativ.

Conflicte între frați:

Fiți atenți la nemulțumirea și la furia lor, dar evitați să luați partea unuia dintre copii. Astfel îi veți ajuta să-și dezvolte instrumentele de comunicare necesare pentru menținerea unor relații armonioase.

Cuvinte magice:

Nu ezitați să rostiți cuvinte magice precum: „Ești important.", „Te iubesc!", „Mă bucur că te am!" Copilul vostru are nevoie să le audă cât mai des. Sunt sigură că și voi veți deveni dependenți de ele!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Danie Beaulieu

Traducător: Gina Belabed

Data apariției: ianuarie 2021

ISBN: 9786063805387

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 136

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu