TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adevărul despre cancer AT-TMB-ADEVDC-17-N-001
Adevărul despre cancer
Vezi
galerie

Adevărul despre cancer

de Ty M. Bollinger

Id: #249975

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Comandă acum online cartea Adevărul despre cancer scrisă de autorul Ty M. Bollinger și apărută la editura Atman.

Cancerul atinge mai multe vieți decât am vrea sa credem. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, una din trei femei și unul din doi bărbati se vor confrunta cu un diagnostic de cancer în timpul vietii lor.
Pentru Ty Bollinger, aceasta nu este doar o statistică. Este ceva personal.
După ce a pierdut sapte membri ai familiei sale datorită cancerului, Ty a pornit într-o misiune globală de a învata cât mai multe posibil despre tratamentele pentru cancer și despre industria medicală din jurul acestei boli.
El a scris această carte pentru a împărtăși ceea ce a descoperit - dintre care unele aspecte vă vor șoca poate - și pentru a vă oferi noi resurse pentru a face fată cancerului în viața noastră sau în viata cuiva drag.
Dupa cum explică Ty, există multe metode pe care le putem accesa pentru a trata și a preveni cancerul care merg mult dincolo de chimioterapie, radiatii și chirurgie.
Adevărul despre cancer cerceteaza și face o incursiune în istoria medicinei – de la crezul lui Hipocrate de „a nu face nici un rău” pâna la cercetările de ultima oră care demonstrează eficacitatea a zeci de tratamente neconvenționale contra cancerului care ajuta pacienții din întreaga lume. Veți citi despre politica cancerului, fapte și mituri despre cauzele sale și o varietate de instrumente disponibile pentru a le diagnostica și a le trata.
Dacă în acest moment vă confruntati cu un diagnostic de cancer, aceasta carte vă poate ajuta pe dumneavoastră și pe furnizorul de servicii medicale să faceti alegeri cu privire la pașii următori.
Dacă sunteți deja supus unui tratament convențional, sfaturile din carte vă pot ajuta să vă sprijiniți sănătatea pe parcursul acestuia.
Și dacă vrei doar să vezi cancerul într-o lumină nouă, îți va deschide ochii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ty M. Bollinger

Data apariției: septembrie 2017

ISBN: 978-606-8758-42-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 376

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Atman

 

Opinii editoriale

Cartea lui Ty, Adevărul despre cancer, este o adevărată revelație. Pe lângă faptul că oferă pacienților speranță pentru viitor, le pune de asemenea la dispoziție informațiile și resursele necesare pentru prevenirea și combaterea cancerului. Primul pas spre sănătate este autovindecarea, iar această carte este una dintre cele mai bune cărți de auto-vindecare de pe piață.

 

 

Leigh Erin Connealy, M.D.

Ty Bollinger oferă pacienților, oamenilor de știință și celor care activează în domeniul sănătății o explicație excelentă privitor la motivul pentru care viziunea actuală pe care o avem despre cancer este greșită și arată în același timp cum poate fi prevenit, prezentând o gamă largă de opțiuni de tratament, care sunt mult mai eficiente ca raport risc-beneficii cost în comparație cu protocoalele de oncologie curente. Cartea de față poate fi pentru tine un ghid valoros care să te ajute să previi sau chiar să stopezi această boală. Cancerul poate fi învins, iar Ty ne arată cum. 

Patrick Quillin - autor al lucrării „Luptă împotriva cancerului prin alimentație