TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vindecarea glandei tiroide AD-ANW-VINDGT-18-N-001
Vindecarea glandei tiroide
Vezi
galerie

Vindecarea glandei tiroide

de Anthony William

Id: #255330

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Glanda tiroidă este ultimul subiect la modă în domeniul sănătăţii. De la bătrâni la adulţii în putere, ba chiar şi la copii, din ce în ce mai mulţi oameni – îndeosebi femeile – aud că principalul motiv pentru care se simt obosiţi, se îngraşă, suferă de o stare de confuzie mentală, de pierderi ale memoriei, de dureri, amorţeli şi furnicături, de insomnie, căderea părului, bufeuri de căldură, sensibilitate la frig, constipaţie, balonare, anxietate, depresie, palpitaţii cardiace, pierderea libidoului, agitaţia picioarelor etc. – este tiroida. În consecinţă, toată lumea doreşte să afle cum poate scăpa din această capcană a unei tiroide dezechilibrate.

Deşi oamenii de ştiinţă şi medicii au început să acorde o atenţie din ce în ce mai mare glandei tiroide, aceste simptome nu au dispărut, iar bolnavii nu se vindecă de ele. Simpla diagnosticare a unui bolnav cu „boala lui Hashimoto”, „hipotiroidism” sau un alt nume sofisticat de acest fel nu explică nicicum miriadele de probleme de sănătate pe care le experimentează pacientul. Explicaţia are de-a face cu un adevăr fundamental care rămâne neobservat: problemele glandei tiroide nu reprezintă cauza ultimă a problemelor de sănătate de care suferă oamenii. O tiroidă dezechilibrată este doar un simptom în plus al unei probleme mult mai mari decât cea care afectează micuţa glandă de la nivelul gâtului. Adevărata cauză este mult mai invazivă, afectând întregul corp şi fiind responsabilă pentru întreaga gamă de simptome şi afecţiuni atribuite îmbolnăvirii glandei tiroide.

În cartea Medium Medical: Vindecarea glandei tiroide, Anthony William – Mediumul Medical – ne revelează o perspectivă complet diferită asupra epidemiei actuale de boli ale tiroidei. Încurajându-şi cititorii să devină propriii lor experţi în domeniul tiroidei, el le explică în detaliu cauza reală a problemelor lor de sănătate, inclusiv a tuturor inflamaţiilor, bolilor autoimune şi a zeci de alte simptome şi afecţiuni, după care le oferă o trusă de prim ajutor care le poate schimba întreaga viaţă, ajutându-i să îşi vindece glanda tiroidă şi să îşi recapete sănătatea şi vitalitatea. Abordarea lui diferă de toate celelalte şi aşa cum îţi pot confirma deja milioane de fani şi de adepţi care îl urmează – este o abordare care dă rezultate foarte bune.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anthony William

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: Medical Medium Thyroid Healing: The Truth behind Hashimoto`s, Graves`, Insomnia, Hypothyroidism, Thyroid Nodules & Epstein-Barr

ISBN: 978-606-756-031-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

 

Loc în topurile Cartepedia

 Anthony William
Anthony William
Autor

Anthony William, autor al Medium medical: Vindecarea glandei tiroide, Medium med...

vezi autor