TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratamentul edentaţiei totale bimaxilare MP-DAP-TRAETB-10-N-001
Tratamentul edentaţiei totale bimaxilare
Vezi
galerie

Tratamentul edentaţiei totale bimaxilare

de Dr. Aneta Peligrad, Dr. Simona-Ana Muntean, Dr. Roxana Manu

Id: #236622

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

In stomatologia romaneasca sunt cunoscute numeroase personalitati care si-au dedicat intreaga viata perfectionarii acestei profesiuni.

Una dintre aceste personalitati este dr.Aneta Peligrad, care a initiat sute de studenti in tainele proteticii dentare in decursul indelungatei activitati de cadru didactic universitar la Facultatea de Stomatologie a IMF Bucuresti si apoi la Facultatea de Medicina Dentara a Universitatii "Titu Maiorescu".

A manifestat o adevarata pasiune pentru tratamentul edentatiei totale, acumuland multa experienta in activitatea sa de cadru didactic universitar si de medic primar stomatolog.

Sintetizarea intr-o carte a bogatei experiente clinice a autoarei reprezinta un fapt remarcabil, o contributie in plus la educarea tinerilor medici dentisti si un memento foarte necesar pentru toti medicii stomatologi care doresc sa trateze edentatia totala, afectiune care cere multa rabdare, perseverenta, manualitate si intelegere psihologica, si aceasta fara a sti cu certitudine ca se va obtine un rezultat satisfacator.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-973-728-372-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press