TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Incursiune în medicina naturistă: în amintirea lui Valeriu Popa 978-973-46-7762-7
Incursiune în medicina naturistă: în amintirea lui Valeriu Popa
Vezi
galerie

Incursiune în medicina naturistă: în amintirea lui Valeriu Popa

de Speranţa Anton

Titlu apărut în colecția Hexagon la Polirom

Id: #258970

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Una dintre cele mai vîndute cărți de medicină naturistă din România, ajunsă acum la cea de-a XVI-a ediție, revazută și adaugită

Avantajele pe care ți le oferă natura sînt evidente. Se elimină toxinele ce cauzează boala și nu mai sînt afectate și alte organe. Încă din Antichitate, înțelepții duceau o viață în armo­nie cu natura. De îndemnul lor de a trăi sănătos trebuie să ținem seama, folosind cît mai multe alimente netrecute prin foc, reducînd carnea din alimentație, evitînd mesele supra­abundente. Valeriu Popa spunea că ar fi suficient dacă am mînca un sfert din ceea ce consumăm în mod obișnuit.

 

„Trebuie să avem încredere în capacitatea propriului organism de a se reface conform matricei genetice inițiale, care este cea de sănătate. Nimic nu este imposibil cînd ai credință și răbdare. Și eu am trecut, pentru o perioadă de timp, prin această disperare, dar Dumnezeu îmi îndrumăa pașii și nu mă dau bătută. Am înțeles că boala este rezultatul unor greșeli făcute cu voie sau fără voie și al unor lecții de viață.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Speranţa Anton

Data apariției: februarie 2019

ISBN: 978-973-46-7762-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 776

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Opinii editoriale

„Înțelepciunea din subconștient și imaginația creatoare pot modela fiecare celulă, toate organele, nervii, mușchii și, împreună cu plantele, apa și soarele, pot să aducă vindecarea. Revelatoare în acest sens sînt cuvintele apostolului Marcu: «Toate cîte cereți, rugîndu-vă, să credeți că le-ați primit și le veți avea». Credința este tot gînd acceptat de mentalul conștient (sub formă de imagine). Esența divină din noi, adevărul, reprezintă sănătatea, pacea, curățenia, bucuria, libertatea, iubirea.”

Speranţa Anton