TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratamente și vindecări miraculoase CV-JEC-TRAIVM-21-N-001
Vezi
galerie

Tratamente și vindecări miraculoase

de Jean Carper

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #366988

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Trăim într-o epocă în care numeroși oameni cred că medicina modernă poate fi completată eficient cu metode tradiționale de tratare a diferitelor afecțiuni. Mulți doresc să găsească remedii alternative, neștiind însă foarte clar nici unde ar trebui să le caute, nici la ce riscuri se expun dacă le aleg.


Cartea Tratamente și vindecări miraculoase umple tocmai acest gol, oferind o amplă perspectivă, atât asupra a ceea ce în popor se cheamă plante de leac, cât și asupra suplimentelor nutritive care există pe piață. Jean Carper apelează în permanență la studii și aduce dovezi științifice solide pentru a susține utilizarea pe scară largă a unor remedii naturale (sau, dimpotrivă, a evitării acestora), inițiind astfel un dialog constructiv între medicina convențională și cea alternativă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jean Carper

Traducător: Simona Cantuniari

Data apariției: februarie 2021

Titlu original: Miracle Cures: Dramatic New Scientific Discoveries Revealing the Healing Powers of Herbs, Vitamins, and Other Natural Remedies

ISBN: 9786064407122

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 258

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5×22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: natură, curiozitate

 

Opinii editoriale

Jean Carper se numără printre cele mai avizate personalități care susțin îmbunătățirea sănătății prin mijloace ale medicinei naturiste. Recomand călduros cărțile ei elevilor și pacienților mei.

Dr. Andrew T. Weil, University of Arizona College of Medicine

„Tratamente și vindecări miraculoase va duce la o creștere a interesului tuturor cititorilor față de medicina naturistă. Jean Carper a reușit performanța de a prezenta cercetări științifice serioase cu privire la plante medicinale într-un stil plăcut și antrenant.

Mark Blumenthal, director executiv al American Botanical Council
Jean Carper
Jean Carper
Autor

Jean Carper (n. 1932) este licenţiată a Ohio Wesleyan University, care i-a acord...

vezi autor