TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratamente naturiste în cosmetică MP-EUG-TRANNC-19-N-001
Tratamente naturiste în cosmetică
Vezi
galerie

Tratamente naturiste în cosmetică

de Eugen Giurgiu

Id: #306407

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tratamente naturiste în cosmetică este o carte generoasă din cel puțîn un motiv: se apleacă asupra naturii pentru a-i descifra și culege, cu atenție și delicatețe, darurile, pe care le oferă mai apoi tuturor celor suficient de inteligenți și deschiși pentru a fi receptivi la astfel de alternative.

 

Cartea este structurată pe două paliere, frumusețea și sănătatea, dar lecția pe care o reținem după ce parcurgem acest adevărat compendiu de sănătate este următoarea: nu există decât o distincție de ordin tehnic între cele două fete ale aceleiași monede. O persoană sănătoasă va fi, într-un fel sau altul „condamnată” la frumusețe.

 

Fiecare dintre dumneavoastră va află în paginile cărții fie un tratament cosmetic pe care va dori să îl aplice rapid, fie un leac pentru o problema dermatologică sacaitoare și rebelă față de modalitățile alopate de abordare. Și veți vedea că, pe măsură ce veți fi tot mai mulțumiți de rezultatul aplicării formulelor naturiste, veți înțelege și mesajul subiacent, mai profund, al cărții.

 

Pentru că Tratamente naturiste în cosmetică nu va oferă doar sfaturi de înfrumusețare naturală, ci va îmbie la ceva mai mult: un stil de viață sănătos și complet, în armonie cu natură. Nu trebuie decât să aveți cuvenită răbdare de a citi această carte. E un „sacrificiu” mărunt, în raport cu infinită răbdare cu care ne întâmpina natură însăși de veacuri. Iar răsplată va fi nemăsurată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eugen Giurgiu

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 978-973-728-760-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Meteor Press

 

Loc în topurile Cartepedia