TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sănătate naturală pentru femei AL-ROM-SNTNPF-20-N-001
Vezi
galerie

Sănătate naturală pentru femei

de Roger Mason

Titlu apărut în colecția Dr. Natura la All

Id: #318085

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Tratamentul natural pentru problemele de sănătate ale femeilor | Ediția a II-a
 

Descriere produs

Acesta este un ghid practic pe care se pot baza femeile de toate vârstele, pentru recomandări privind sindromul premenstrual, tulburările menstruale, menopauză și procesul de îmbătrânire.

Bolile cardiace, diabetul zaharat, osteoporoza, artrita, boala Alzheimer, obezitatea și multe alte boli afectează din ce în ce mai mult femeile. Cazurile de cancer sunt, de asemenea, în creștere. Sindromul premenstrual și menopauza au simptome și manifestări severe în vremurile noastre. De aceea, stadiile ciclului feminin au trecut de la statutul de procese naturale la cel de probleme medicale.

Roger Mason, un cercetător american de renume mondial, nominalizează dieta și stilul de viață printre cauzele principale care contribuie la îmbolnăvire. Consumăm grăsimi și zahăr în exces, avem un stil de viață sedentar, uneori bem alcool sau fumăm. Iar toate aceste obiceiuri generează dezechilibre hormonale, care sunt practic rădăcina tuturor bolilor cronice. Este suficient ca nivelul unui singur hormon să nu fie corespunzător pentru a fi afectate mai multe procese din organism.

Dar cauzele declanșatoare se pot transforma în soluții salvatoare. Autorul este adeptul tratamentului natural al problemelor medicale, prin schimbări în dietă și în stilul de viață. Așadar, Sănătate naturală pentru femei reprezintă în primul rând un ghid complet de sănătate holistică. Iar toate recomandările se bazează pe decenii de cercetare clinică. O parte dintre informații nu pot fi găsite nicăieri în altă parte. Această carte unică știe exact care sunt metodele naturale pe care le poți aplica pentru a preveni, stopa sau chiar trata o gamă largă de manifestări medicale, de la artrită la diabet.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roger Mason

Ilustrator: Oana Bădică

Traducător: Teodora Irina

Data apariției: noiembrie 2020

Titlu original: Natural Health for Women: Natural Cures for Women's Health Issues

ISBN: 978-606-587-545-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Teme: natură

Roger Mason
Roger Mason
Autor

Roger Mason studiază efectele benefice ale terapiilor naturiste asupra organismu...

vezi autor