TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Protocolul Wahls AD-TWE-PWCANS-19-N-001
Protocolul Wahls
Vezi
galerie

Protocolul Wahls

de Terry Wahls, Eve Adamson

Titlu apărut în colecția Vindecă natural la Adevăr divin

Id: #261432

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum am învins scleroza multiplă progresivă utilizând principiile Paleo şi medicina funcţională
 

Descriere produs

La fel ca foarte mulţi alţi medici, dr. Terry Wahls a tratat bolile pacienţilor săi cu ajutorul medicamentelor sau al procedurilor chirurgicale, până când a fost diagnosticată ea însăşi cu scleroză multiplă, în anul 2000. În doar trei ani, muşchii spatelui şi ai abdomenului său i-au slăbit atât de tare încât a fost nevoită să apeleze la un scaun cu rotile înclinat. Tratamentele medicinii convenţionale nu au ajutat-o cu nimic, iar dr. Wahls s-a temut că va rămâne la pat pentru tot restul vieţii.

 

Hotărâtă să îşi schimbe cu orice preţ această prognoză, dr. Wahls a început să studieze cele mai recente studii referitoare la bolile autoimune şi la biologia creierului, ocazie cu care a descoperit conceptele medicinii funcţionale. Cu această ocazie, ea a decis că cea mai bună şansă de recuperare pe care o avea consta în repararea biochimiei sale deteriorate prin hrănirea celulelor şi mitocondriilor sale cu toate vitaminele, mineralele, antioxidanţii şi acizi graşi esenţiali de care aveau nevoie pentru a-şi îndeplini optim funcţiile. Conştientă că cea mai bună modalitate de a face acest lucru consta în schimbarea alimentaţiei, nu în luarea unor pastile şi suplimente, dr. Wahls şi-a ajustat dieta aplicând conceptele Paleo pentru a-şi crea un plan alimentar foarte bogat în substanţe nutritive. În plus, a început să facă exerciţii fizice, să îşi reducă toxinele din mediul în care trăia şi să îşi gestioneze stresul. S-a ridicat astfel din scaunul cu rotile şi a reînceput să meargă, la început foarte lent, apoi din ce în ce mai rapid, până când a ajuns să parcurgă 30 de kilometri cu bicicleta într-o singură zi.

 

În cartea Protocolul Wahls, dr. Terry Wahls ne descrie miraculoasa ei transformare, dar şi cercetările pe care a început să le întreprindă pentru a înţelege mai bine legătura dintre scleroza multiplă şi cele trei tipuri de dietă – Wahls, Wahls Pasleo şi Wahls Paleo Plus – care au ajutat-o să îşi inverseze simptomele bolii şi să revină la o viaţă activă. În continuare, dr. Wahls şi-a revoluţionat practica medicală, îmbrăţişând plenar filozofia medicinii funcţionale, iar la ora actuală şi-a propus ca misiune ajutarea tuturor pacienţilor care se luptă cu o boală autoimună sau cronică să îşi restabilească starea de sănătate prin adoptarea stilului de viaţă descris de Protocolul Wahls, cu numeroasele sale beneficii.

 

Plină până la refuz de date ştiinţifice şi nutriţionale, dar şi de sfaturi legate de stilul de viaţă, cartea Protocolul Wahls reprezintă o sursă esenţială de inspiraţie pentru toţi cei care doresc să îşi inverseze simptomele debilitante ale bolii, trăind din nou la maxim. Protocolul Wahls i-a redat dr. Wahls viaţa înapoi. Acordă-i şansa de a ţi-o reda şi ţie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Terry Wahls, Eve Adamson

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: martie 2019

Titlu original: The Wahls Protocol: A Radical New Way to Treat All Chronic Autoimmune Conditions Using Paleo Principles

ISBN: 9786067560343

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 461

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

 

Loc în topurile Cartepedia