TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Paradoxul obezității AL-KLC-PARADO-16-N-001
Vezi
galerie

Paradoxul obezității

de Kristin Loberg, Carl J. Lavie

Id: #247347

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Kilogramele în plus: avantaje și dezavantaje

Descoperiți știința din spatele paradoxului obezității și modul în care puteți obține sănătate maximă, mai degrabă decât greutatea minimă!

Această carte revoluționară este ideală și pentru cei care încearcă să nu se îmbolnăvească, și pentru bolnavii care trăiesc cu o afecțiune de durată. Ea se adresează în egală măsură celor tineri și supli, dar și persoanelor mai în vârstă care se luptă cu acele încăpățânate kilograme în plus. Este o carte pentru acei oameni care se consideră în formă, dar și pentru cei care preferă un stil de viață mai sedentar.

În prima parte - „Un paradox al timpurilor noastre” - autorii explică ce reprezintă obezitatea de fapt, ce efecte negative are asupra organismului și cum o bună formă fizică poate compensa faptul de a fi gras. Veți descoperi cu surprindere că puteți fi în acelaşi timp gras, într-o formă bună și foarte sănătos. În partea a doua - „Rolul și puterea grăsimii” - se face o prezentare detaliată a datelor pe care le avem despre grăsime: de ce avem nevoie de ea, cum contribuie la procesele vieții. Ne sunt dezvăluite și motivele pentru care unele persoane care par slabe și cu un fizic de invidiat pot suferi totuși de afecțiuni metabolice, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2 - așa-numitul „paradox al supleței”. În cele din urmă, în partea a treia - „Cum să ajungem la echilibru” - sunt prezentate principiile esențiale ale dietei și ale mișcării, eficiența diverselor regimuri alimentare și programe de fitness. Descoperim situațiile în care activitatea fizică devine periculoasă sau riscantă pentru sănătate și aflăm dacă sunt medicamente sau suplimente alimentare pe care ar trebui să le luăm în calcul ca mijloace de control al greutății.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kristin Loberg, Carl J. Lavie

Data apariției: decembrie 2016

ISBN: 978-606-587-292-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 319

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Kristin Loberg
Kristin Loberg
Autor

Kristin Loberg este o scriitoare americană specializată în transformarea cunoști...

vezi autor