TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Neuroimunitatea LI-DAL-NEUROI-17-N-001
Neuroimunitatea
Vezi
galerie

Neuroimunitatea

de Dr. Michal Schwartz, Dr. Anat London

Titlu apărut în colecția Citeşte sănătos la Lifestyle

Id: #250883

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum să ne menținem creierul tânăr și sănătos cu această știință revoluționară

O nouă speranță pentru tratarea bolilor și leziunilor cerebrale și pentru menținerea sănătății creierului, chiar și la o vârstă înaintată

În trecut, creierul era considerat un organ autonom, independent și complet separat de sistemul imunitar al organismului. Dar în ultimii 20 de ani, neuroimunologul Michal Schwartz, împreună cu echipa ei de cercetători, nu doar că a răsturnat această concepție eronată, dar a pus în lumină o nouă înțelegere revoluționară a sănătății cerebrale. În această carte, Schwartz descrie drumul anevoios care a dus la descoperirea conexiunilor dintre sistemul imunitar și creier. De asemenea, explică importanța acestor descoperiri pentru viitoarele tratamente ale tulburărilor cerebrale, leziunilor coloanei vertebrale, glaucomului, depresiei și altor afecțiuni, cum ar fi îmbătrânirea creierului și bolile Alzheimer și Parkinson.
Adresându-se publicului larg, autoarele au inclus și o utilă introducere în neuroimunologie pentru a explica termenii științifici și conceptele discutate. Cercetătorii, medicii, studenții la medicină și toți cititorii interesați de funcția cerebrală și relația ei cu sistemul imunitar vor găsi în această carte o sursă de informare valoroasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Michal Schwartz, Dr. Anat London

Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: Neuroimmunity: ANew Science That Will Revolutionize How We Keep Our Brains Healthy and Young

ISBN: 978-606-789-093-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

Michal Schwartz este un lider științific care nu se teme să conteste dogmele. Cartea ei aduce în prim-plan un domeniu important și fascinant al biologiei, extrem de relevant pentru numeroase aspecte ale sănătății umane."

Prof. Dame Nancy Rothwell, University of Manchester

"Profesorul Schwartz și echipa ei de cercetători au abordat într-o manieră cu totul nouă relația dintre sistemul nervos și sistemul imunitar, oferind informații și perspective noi în neuroimunologie." 

Pablo Villoslada, Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer

Dr. Schwartz a scris o carte convingătoare despre cercetările ei privind legătura dintre creier și sistemul imunitar, contribuind în mod esențial la progrese remarcabile în multe domenii ale medicinei."

C. Jane Welsh, Texas A&M University