TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea ceaiului verde CV-LAM-CCVRMC-12-N-001
Cartea ceaiului verde
Vezi
galerie

Cartea ceaiului verde

de Lester A. Mitscher, Victoria Dolby Toews

Titlu apărut în colecția Apetit la Curtea Veche

Id: #208514

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
„Remediul miraculos“ confirmat ştiinţific
 

Descriere produs

Cartea ceaiului verde a fost o sursă de informaţii demnă de încredere vreme de un întreg deceniu în ceea ce priveşte vindecarea naturală, iar această a doua ediţie a lucrării originale aduce ultimele informaţii ştiinţifice în domeniu.

 

Ceaiul verde conţine numeroşi compuşi chimici naturali denumiţi polifenoli. Aceştia sunt antioxidanţi puternici care protejează împotriva cancerului şi a bolii cardiace, ajută la detoxificarea organismului, încetinesc procesul de îmbătrânire, reduc riscul de atac cerebral, luptă împotriva cariilor şi a gingivitei, stimulează imunitatea, ajută digestia şi încă multe altele. Dr. Lester A. Mitscher şi Victoria Dolby Toews susţin că, bând zilnic trei până la cinci ceşti de ceai, vă puteţi bucura nu numai de un beneficiu pentru sănătate, ci şi de efectul calmant al ceaiului verde.

 

Cartea ceaiului verde îndrumă cititorii către alegerea celor mai bune tipuri de ceai pe care le veţi savura şi de care vă veţi bucura. Această carte vă va convinge că un medicament nu a avut niciodată un gust atât de bun.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lester A. Mitscher, Victoria Dolby Toews

Traducător: Diana Catindatu

Data apariției: 2012

Titlu original: The Green Tea Book

ISBN: 978-606-588-342-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,3×22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: terapie, curiozitate

 

Opinii editoriale

Cunoscut în China ca o adevărată fântână a tinereţii, ceaiul verde a fost considerat ca având un rol important în prevenirea cancerului şi în încetinirea procesului de îmbătrânire. De la primele menţionări ale utilizării sale, în urmă cu 4000 de ani, oamenii au băut ceai verde pentru menţinerea sănătăţii şi pentru puterile sale revitalizante.

Gretel Hakanson, editor independent în domeniul nutriţiei sănătoase