TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul vindecărilor. Peste 1000 de remedii naturale pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor comune LI-CNS-GVP1DR-19-N-001
Ghidul vindecărilor. Peste 1000 de remedii naturale pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor comune
Vezi
galerie

Ghidul vindecărilor. Peste 1000 de remedii naturale pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor comune

de C. Norman Shealy

Id: #261859

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Care plante sunt ideale pentru combaterea unei infecții a urechii? Ce remediu floral te poate ajuta să faci față stresului? Ce tratamente sunt recomandate pentru indigestie?

 

Dacă ești interesat de folosirea unor remedii naturale, lipsite de efecte secundare, pentru afecțiunile obișnuite, Ghidul vindecărilor îți va oferi răspunsurile de care ai nevoie. Vei învăța cum să tratezi natural, printre altele:

* stresul și anxietatea;

* durerile de cap;

* alergiile;

* diabetul și obezitatea;

* pierderea părului;

* răceala și gripa.

 

De asemenea, Ghidul vindecărilor oferă alternative naturale la cafeină și somnifere, laxative și antiacide, și recomandă remedii pentru întărirea minții și a corpului, calmarea nervilor și sporirea rezistenței la infecții și boli. În plus, afli informații esențiale despre opt terapii alternative: medicină chinezească tradițională, Ayurveda, remedii tradiționale, fitoterapie, homeopatie, vitamine și minerale, aromaterapie și remedii florale.

Aceste remedii - multe dintre ele putând fi găsite în cămara ta - sunt medicamentele viitorului. Un ghid de referință care te va ajuta să ai o viață mai lungă și mai sănătoasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: C. Norman Shealy

Traducător: Alfred Neagu

Data apariției: aprilie 2019

Titlu original: The Healing Remedies Sourcebook: Over 1000 Natural Remedies to Prevent and Cure Common Ailments

ISBN: 978-606-789-161-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

Teme: natură

 

Opinii editoriale

„O compilație foarte amănunțită de terapii, remedii și tratamente comune pentru orice afecțiune imaginabilă, toate ambalate într-un volum minunat alcătuit, foarte ușor de consultat.”

VegNews.com

„Această carte se va dovedi extrem de utilă și o achiziție valoroasă pentru toți cei interesați de medicina naturopată.”

Library Journal