TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Electroterapie - Principii practice 978-606-281-009-2
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Electroterapie - Principii practice

Cristina Daia
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
În acest volum numit „Electroterapie – principii practice”, mi-am permis...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-281-009-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Electroterapie - Principii practice
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Electroterapie - Principii practice de Cristina Daia apărută la editura Universitară

În acest volum numit „Electroterapie – principii practice”, mi-am permis a relua și sintetiza noțiunile teoretice de baza pe care le-am up-datat cu informațiile existente în literatura de specialitate, cu scopul de a fi utile în înțelegerea și prescrierea corespunzătoare a unui tratament fizioterapic.

Prin urmare accentul este pus pe partea practică de prescriere și aplicare a fizioterapiei, noțiuni expuse pe baza unui material bibliografic recent, dar și a experienței personale, dar mai ales, având în vedere, noțiunile pe care le-am preluat de la cei de la care am învățat și eu la rândul meu, cărora le datorez respectul și considerația adecvate și cărora doresc le mulțumesc pe această cale (în ordine cronologică a devenirii mele profesionale): Prof. Dr. M. Berteanu (cu care am lucrat primele șase luni în timpul rezidentiatului și îndrumător licență pentru a 2-a specializare fiziokinetoterapie), Conf. Dr. G. Mologheanu (îndrumătoarea mea pe parcursul rezidentiatului), Prof. Dr. A.S. Nica, Conf. Dr. D. Cinteză, Prof. Dr. L. Sidenco și „last but not list” Prof. Dr. G. Onose (îndrumător al lucrării de doctorat și contributor la formarea mea ca tânăr specialist). De asemenea, doresc le mulțumesc și tuturor colegilor, mai mari sau mai tineri, cu care am interacționat profesional în decursul timpului.

Dr. Cristina Daia

Data apariției: decembrie 2019
Editura: Universitară
Pagini: 246
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
non-ficțiune, medicină, electroterapie
Cristina Daia - Autor
Studii universitare Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) “Carol Davila”,  București, absolvită în anul 1999, Facultatea de Medicină - specializarea Fiziokinetoterapie, din cadrul  UMF “Carol Davila”,  București, absolvită în anul 2003, Grade,  calificări, funcții  profesionale : Medic  primar – Recuperare, Medicină...
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Opinia cititorilor