TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fizică. Manual pentru clasa a VIII-a RA-DTM-FMPCAV-11-N-001
Fizică. Manual pentru clasa a VIII-a
Vezi
galerie

Fizică. Manual pentru clasa a VIII-a

de Doina Turcitu, Magda Panaghianu, Viorica Pop

Id: #265006

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acest manual este pentru fiecare elev o invitație la învățarea fizicii într-un mod cât mai plăcut. El îi ajută să descopere, pas cu pas, ceea ce este nou pentru ei. Elevii vor găsi probleme, experimente ușor de realizat, desene ce vor contribui la explicarea fenomenelor din natură.


Pe parcursul lecțiilor, se regăsesc următoarele secțiuni:

  • FIZICA ȘI VIAȚA COTIDIANĂ explică elevilor modul în care fenomenele fizice se regăsesc în viața de zi cu zi (de exemplu: modul în care variază presiunea arterială din creier în funcție de poziția corpului - orizontală sau verticală).
  • Secțiunea APLICAȚII oferă probleme care îi ajută pe elevi să aplice ceea ce au învățat.
  • Secțiunea PROBLEME REZOLVATE ajută elevii să înțeleagă modul de rezolvare a problemelor din diferite capitole sau subcapitole.
  • La sfârșitul fiecărui capitol sau pe parcursul acestora (acolo unde a fost cazul), manualul propune PROBLEME RECAPITULATIVE. Problemele notate cu steluță (*) au un grad de dificultate mai ridicat, iar problemele însoțite de simbolul "E" se adresează elevilor care vor să știe mai multe din domeniul fizicii. Tot lor li se adresează și temele din categoria EXTINDERI.
  • VERIFICĂ-TE SINGUR! este un test prin care elevii își stabilesc singuri nota și pot verifica dacă au reușit să asimileze și să înțeleagă noțiunile învățate.
  • ȘTIAȚI CĂ...? oferă elevilor curiozități și informații inedite despre fenomene fizice, sau despre descoperirile savanților. 
  • De asemenea, pe parcursul manualului există LUCRĂRI DE LABORATOR care ajută elevii să înțeleagă fenomenele fizice pe care le studiază.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Doina Turcitu, Magda Panaghianu, Viorica Pop

Data apariției: ianuarie 2011

ISBN: 9786067273465

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 23x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Radical

Teme: şcoală