TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Isteț de mic! Lumea animalelor pentru 3-4 ani. Caiet de activități CO-000-IDMLAP-18-N-001
Vezi
galerie

Isteț de mic! Lumea animalelor pentru 3-4 ani. Caiet de activități

Id: #254477

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

• Petreceți alături de copilul dumneavoastră un moment special, care va reprezenta pentru el o ocazie de a-și dezvolta abilitățile de bază la vârsta Grădiniței: limbajul, pregătirea pentru citit, semnele grafice, numărarea, logica, observarea și descoperirea lumii înconjurătoare.

• Urmați-l pe Victor, micul pinguin, în aventura descoperirii animalelor domestice și sălbatice, de la fermă sau de la circ. Citiți-i copilului dumneavoastră poezioarele care îl vor ajuta să-și îmbogățească vocabularul și să-și dezvolte imaginația.

• Profitați de exercițiile variate, având ca temă animalele, pentru a aborda noțiunile-cheie de la grupa mică: formele, culorile, dimensiunile, categoriile, literele, cifrele, spațiul și timpul...

• Regăsiți în autocolante fotografiile tuturor animalelor!

Caietul meu de activitãți Lumea animalelor este destinat copiilor cu vârsta de 3-4 ani.

Urmați-l pe Victor! Cu ajutorul micului pinguin, copilul dumneavoastrã va descoperi animalele preferate, prin diverse modalitãți – desene, fotografii, poezioare sau activitãți.

Lucrarea abordeazã noțiunile de bazã pentru grupa micã (litere, observare, semne grafice, numãrare, descoperirea lumii înconjurãtoare...) prin intermediul unor activitãți variate, fiecare copil putându-le realiza în ritmul și dupã nivelul sãu.

Pentru ca acest caiet de activitãți sã fie o ocazie de a petrece momente de relaxare cu micuțul dumneavoastrã, așezați-vã liniștit alãturi de el și provocați-l, pe cât posibil, sã se exprime. Dupã ce ați citit o poezioarã sau v-ați uitat la un desen, puneți-i întrebãri, cereți-i sã vã vorbeascã despre ceea ce observã sau despre ceea ce-i place sau nu-i place. Propuneți-i sã vã relateze povestioara pe care tocmai i-ați citit-o.

extinde
 

Detalii produs

Traducător: Adelina Boicu

Data apariției: iunie 2018

ISBN: 9786067933413

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 23x28,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint