TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ora de educație rutieră. Vio și Rică în oraș CO-AII-ODERVI-20-N-001
Ora de educație rutieră. Vio și Rică în oraș
Vezi
galerie

Ora de educație rutieră. Vio și Rică în oraș

de Daniela Beşliu, Ana Irina Ionescu

Id: #317526

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

"Educația rutieră reprezintă o componentă importantă a pregătirii copiilor pentru viață, fiind singura modaliatate eficientă de a imprima tinerei generații un comportament rutier corect, menit să diminueze riscul de implicare al acesteia în accidente de circulație.

Marginalizarea educației rutiere produsă în ultimele decenii, coroborat cu creșterea în volum și complexitate a traficului rutier, în contextul unei infrastructuri subdimensionate și insuficient modernizate, au generat situația dramatică în care ne aflăm astazi, de țară europenă cu cea mai ridicată mortalitate cauzată de accidentele rutiere.

Mă bucur să constat, însă, că există încă oameni inimoși care, în ciuda tuturor piedicilor existente, înțeleg necesitatea educației rutiere și o promovează în mod susținut, realizând, pentru prima dată în ultimii ani, un manual nou de educație rutieră, compensând astfel lipsa acută a materialului didactic adecvat.

Apreciez în mod deosebit inițiativa autorilor și a partenerilor de la Asociația EDIT de a fructifica bogata experiență acumulată în cadrul proiectului „Ora de educație rutieră" prin editarea acestui curs modern și atractiv, adaptat realității cotidiene.

Îndemn cu încredere cadrele didactice și părinții să folosească din plin acest material complet, echilibrat și accesibil, pentru a transmite copiilor noțiunile specifice necesare deplasării în siguranță pe drumurile publice." - Col. (r) Costin TĂTUC

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniela Beşliu, Ana Irina Ionescu

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 978-606-793-948-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 98

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Ana Irina Ionescu
Ana Irina Ionescu
Autor

Psiholog clinician și psihoterapeut, cu o experiență de peste 12 ani în domeniul...

vezi autor