TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cambridge Preliminary English Test MP-LAR-CAMPET-19-N-001
Cambridge Preliminary English Test
Vezi
galerie

Cambridge Preliminary English Test

de Larousse

Titlu apărut în colecția Lexis la Meteor Press

Id: #307250

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Preliminary English Test (PET®) este un examen de nivel intermediar propus de Cambridge persoanelor care învață limba engleză. El atestă că stăpâniți bine bazele limbii și știți să o utilizați și să comunicați în situațiile vieții cotidiene, la locul de muncă sau la studii. Se poate desfășura sub formă tipărită sau informatică. Atestând dobândirea nivelului B1, el certifica cele patru competențe lingvistice în patru secțiuni: înțelegerea unui text scris (Reading), exprimarea în scris (Writing), înțelegerea orală (Listening) și exprimarea orală (Speaking). Acest caiet, conceput special pentru pregătirea testului PET, va va permite să faceți progrese în dezvoltarea acestor competențe și să va familiarizați cu exercițiile prezentate la examen.

 

PET este un certificat recunoscut de sute de școli și instituții dintre cele mai bune din lume. Acest examen va va atribui un nivel B1 și va certifica faptul că stăpâniți bazele limbii engleze și sunteți capabili să comunicați în această limba. O etapă importantă înainte de a va îndrepta spre examenele de nivel superior, studiile în străînătate sau călătoriile în țările anglofone!

 

Examenul PET se desfășoară în întregime în limba engleză. Această este o noutate pentru mulți candidați. Pentru a va pregăti cât mai bine, acest caiet de exerciții va propune instrucțiuni în limba engleză. Va veți putea familiariza astfel cu vocabularul de examen, veți putea evita capcanele și câștigă timp prețios în ziua de examen. În timpul examenului, citiți atent aceste instrucțiuni și rezervați-va timp și pentru a reciti ce ați scris. Aici se va face diferența în privința pregătirii, grație caietului de exerciții Harrap’s!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Larousse

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 978-606-910-134-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

 

Loc în topurile Cartepedia